Search
Close this search box.

Ana i Bastian odložili venčanje, ali će ih to veoma skupo koštati

(foto: AFP)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: AFP)

Iako je venčanje naše teniserke Ane Ivanović i nemačkog reprzentativca Bastiana Schweinsteigera trebalo da se održi juče u Veneciji, poznati par je u poslednjem trenutku sve odložio. Zbog ove odluke moraće da plate čak pola miliona evra.

Naime, brojni svetski novinari i paparaci okupirali su hotel Aman Grand kanal u kojem je trebalo da se održi ceremonija, te su Ana i Bastian u poslednjem trenutku odložili svadbu.

„Ana i Schweinsteiger su zakupili ceo hotel na vikend, a samo to ih je koštalo oko 150.000 evra. Luksuzni hotel koji je napravljen u palati iz 16. veka ima 24 apartmana, a cena se kreće od 1.150 do neverovatnih 3.650 evra po noći.  Sala Pijano nobile u kojoj bi se par zakleo na vernost prima 100 gostiju, a najskuplje vino koje služe po flaši košta čak 7.000 evra. Deo gostiju je trebalo da bude smešten u drugim, takođe vrhunskim hotelima. Pošto Ivanovićeva nije otkazala rezervaciju u roku koji je dozvoljen, mora da plati 50% cene“, rekao je izvor za Informer.

Ne zna se za kada je venčanje odloženo (foto: Wenn)

Poznati par je takođe rezervisao i privatne avione za prevoz gostiju iz Srbije i Nemačke. Plan je bio da zvanice stignu još u petak uveče kako bi sa budućim mladencima proveli ceo vikend.

„Ana i Schweinsteiger su obezbedili prevoz gostima do Venecije. Za to su iznajmili privatne avione, za koji u proseku treba da se izdvoji oko 10.000 evra. Sada i tim kompanijama duguju deo novca“, rekao je izvor, pa dodao: „Oni su samo za cvetne aražmane dali desetine hiljada evra. To je sada potpuno bačeni novac. Gosti koji budu bili smešteni i u drugim hotelima na ceremoniju bi došli gondolama preko kanala, pa je i to već organizovano i unapred plaćeno. Cela svadba je trebalo da košta milion evra, pa će sigurno biti u minusu za polovinu tog iznosa“, prenosi Informer.

Kako i Ana i Bastian imaju obaveze ovog meseca, još uvek se ne zna kada će se održati venčanje.

Najnoviju štampu u digitalnom obliku čitajte na Novinarnica.net

POSLEDNJE VESTI