Search
Close this search box.

Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger porođaj platili 15.000 evra

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ana Ivanović porodila se u nedelju popodne, kada je u jednoj privatnoj klinici u Čikagu na svet donela sina kome su ona i Bastian Schweinsteiger dali ime Luka.

Kako piše dnevni list Alo u VIP magazinu, naša teniserka je u privatnu kliniku smeštena dan pred porođaj, a u njoj će biti još dva dana. Nije se uopšte plašila porođaja, pa je odlučila da se porodi prirodnim putem.

„Kada je shvatio da je Ana odlučna u nameri da se porodi prirodnim putem, Bastijan je insistirao da idu u najbolju kliniku u Čikagu, pa je njenu trudnoću vodio jedan od najpoznatijih lekara u Americi,“ kaže izvor i dodaje da su tri bolnička dana u privatnom apartmanu koštala su 15.000 dolara.

Inače, Ana je pre nekoliko meseci sredila sobu za Lukin dolazak i to uz pomoć bliskih prijateljica koje su joj pomagale u odabiru detalja za dečiju sobu.

„Kupili su krevetac, okrečili sobu u plavo, čak je Ana i zidove dekorisala crtežima i fluorescentnim zvezdama. Bastijanu se veoma dopalo kako je ona to uradila i jedva su čekali da beba stigne u svoj dom,“ dodaje izvor.

POSLEDNJE VESTI