Search
Close this search box.

Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger se tajno venčali?!

Venčanje - da ili ne? (foto: Kurir)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Venčanje – da ili ne? (foto: Kurir)

Popularna srpska teniserka Ana Ivanović i nemački fudbaler Bastian Schweinsteiger su se, posle samo nekoliko meseci veze, tajno venčali u prisustvu najužih članova porodice i malog broja prijatelja.

Senzacionalnu informaciju da je ovaj tenisko-fudbalerski par stao na ludi kamen, objavili su brojni domaći i svetski mediji poput respektabilnog italijanskog La Gazzette, ali za sada niko sa sigurnošću nije mogao da potvrdi ova spekulisanja.

Ana i Bastian u šetnji (foto: huffington post)

„Ana i Švajni zavetovali su se na večnu ljubav na intimnoj jutarnjoj ceremoniji na nepoznatoj lokaciji. Tajnom venčanju prisustvovali su najuža rodbina sa obe strane i tek nekoliko najbližih prijatelja“, prenosi La Gazzetta.

Ovu informaciju srpska teniserka nije htela da potvrdi, a ni da demantuje, već je samo u izjavi novinaru Sun-Timesa kratko rekla „Nemam komentar.“

Ana je nekoliko puta posetila Minhen! (foto: Twitter)
Ana je nekoliko puta posetila Minhen! (foto: Twitter)

Mediji navode da je ovaj par pre nekoliko nedelja uslikan u zlatari gde su zajedno birali burme optočene dijamantima. Na sve ovo, treba dodati da je Ana u poslednje vreme viđana u Rimu kako nosi prsten koji joj je kupio Schweinsteiger, a koji ranije nije bio primećen na njenoj ruci, te su mediji na taj način došli do zaključka da je došlo do venčanja između njih dvoje.

Podsećanja radi, par je u ljubavnoj vezi još od novembra prošle godine i stalno se mogu videti zajedno, a njen dragi je par puta posetio Beograd kako bi se upoznao sa njenim Aninim roditeljima i bratom.

POSLEDNJE VESTI