Prati nas

Foto

Ana Ivanović krasi novu naslovnu magazina Vogue!

Teniserka uživa u braku!

Iako je napustila tenis 2016. godine, Ana Ivanović ima pune ruke posla. Bivša teniserka nedavno je postala ambasadorka Unicefa PlaySighta a sada krasi naslovnu stranu nemačkog izdanja magazina Vogue!

Nekadašnja prvakinja sveta u tenisu, na naslovnoj strani nalazi se zajedno sa suprugom, profesionalnim fudbalerom Bastianom Schweinsteigerom.

Ana i on venčali su se 2016. godine, a u 2018. su dobili prvo zajedničko dete. U februarskom izdanju magazina zaljubljeni par odao je tajnu njihovog zajedničkog života.

Kada pronađete ljubav svog života naravno da mora postojati ljubavi, ali pored toga su podjednako važni poštovanje i razumevanje,” izjavila je Ana.  “Takođe je važna i komunikacija jer na kraju krajeva, to je ono najvažnije.” 

U promotivnom videu na youtube-u Ana je izjavila da se sa svojim suprugom oseća sirguno i kao kod kuće, a Sebastian je naveo da najviše voli da provodi vreme sa njom i bebom.

“Mi smo porodica i iskreni smo jedni prema drugima, svakog dana sam zahvalan jer provodim dane u troje,” otkrila je ona.

Februarsko izdanje nemačkog Vogua imaće dve naslovne strane, a pored Ane, drugu naslovnu takođe krasi teniserka Angelique Kerber koja je nedavno završila na drugom mestu u takmičenju na Hopman kupu izgubivši od Roger Federer i Belinda Bencic.

loading...
3 komentara

3 Comments

 1. Kile

  10. 01. 2019. at 09:33

  ŠTA SE DESILO SA R. KELLYJEM, LADY GAGOM I NJIHOVOM PJESMOM?????

 2. Pera

  10. 01. 2019. at 11:05

  ŠTA SE DESILO SA R. KELLYJEM, LADY GAGOM I NJIHOVOM PJESMOM?????

 3. Minaž

  10. 01. 2019. at 11:52

  Ana Ivanović je lepotica.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Foto

To Top