Ana Kokić i Nikola Rađen sele se nazad u Beograd

(foto: Arhiva)
Bračni par Rađen primoran da menja način života (foto: Alo)

Nakon afere “kokain” koja će slavnog vaterpolistu koštati karijere, bračni par Rađen rešio je da se vrati u domovinu.Kada su se pre godinu dana preselili u Grčku, gde je Nikola Rađen potpisao ugovor sa vaterpolo klubom Olimpijakos, on i njegova supruga, pevačica Ana Kokić nisu ni slutili da će zbog jednog nesmotrenog poteza vaterpoliste morati da promene život iz korena.

Vest da je Nikola bio pozitivan na kokain posle utakmice između Španije i Srbije u Madridu izazvala je pravu buru u medijima, nakon koje je njegova supruga odlučila da mu se pridruži u Atini, ali samo nakratko. Naime, kako saznaje Blic, Ana je pre dva dana otputovala u Grčku da bi pomogla Nikoli da otkažu stan koji su iznajmljivali i da bi spakovali kofere i zajedno se vratili u Beograd.

S obzirom na to da je FINA suspendovala vaterpolistu zbog pozitivnog testa na kokain i da mu prete četiri godine zabrane takmičenja, Ana je spremna da preuzme ulogu glave kuće. Kako saznaje Blic, ona već ima velike planove kako da njihova porodica ne oseti finansijske posledice zbog Nikoline greške.

Povezane vesti