in

Anabela i Andrej Atijas: Turbulentan brak smetao i komšijama

Anabela i Andrej Atijas nisu supružnici za primer, barem tako tvrde njihove komšije, koje stanuju u naselju na Košutnjaku. 

“Bože me sačuvaj šta oni to rade. Nisam čula svađu u zgradi te noći kada je Anabela otišla u policiju, ali sam saznala šta se desilo i ne čudi me ništa. Kamo lepe sreće da ne žive ovde, da nas ne brukaju više. Iz njihovog stana se stalno čuje buka i galama , svađe su im način komunikacije”, kaže komšinica.

U obližnjem kafiću konobarica nije iznenađena nasiljem u njihovoj porodici.

“Andrej je veoma agresivan i nasilan kad popije. Ima prgavu narav. Svađa se sa svakim ko mu je u blizini, a često pije. Tada viče i glasno razgovara telefonom. Neće da ide kući ni kad je fajront”, rekla je konobarica, prenosi Blic.

U restoranu gde Anabela povremeno jede sa ćerkama i suprugom kažu da su Anabela i Luna uglavnom druželjubive.

View this post on Instagram

Tayson's diary: ooo Jesus why me?! This humo is kind of happy but me, not so much… Nemo🐡 you lucky bastard… #BlankicaiTajson @miaatijas

A post shared by Anabela (@anabelci) on

“Za bakšiš nema pravila, nekad ostave manje nekad više, kako kad. Ali obično su darežljive. Često svaćaju ili na piće ili na večeru”, rekao je konobar i dodao da je Anabela stalno pod tenzijom.

“Izgleda stalno uznemireno i zabrinuto. Nekako kao da je izgubljena u prostoru i vremenu, dok njen muž izgleda besan. Otkako je ju je napao, ne viđam ga da dolazi”, rekla je komšinica.