Prati nas

Vesti

Anabela i Andrej Atijas: Turbulentan brak smetao i komšijama

Kamo lepe sreće da ne žive ovde, kaže komšinica

Anabela i Andrej Atijas nisu supružnici za primer, barem tako tvrde njihove komšije, koje stanuju u naselju na Košutnjaku. 

“Bože me sačuvaj šta oni to rade. Nisam čula svađu u zgradi te noći kada je Anabela otišla u policiju, ali sam saznala šta se desilo i ne čudi me ništa. Kamo lepe sreće da ne žive ovde, da nas ne brukaju više. Iz njihovog stana se stalno čuje buka i galama , svađe su im način komunikacije”, kaže komšinica.

U obližnjem kafiću konobarica nije iznenađena nasiljem u njihovoj porodici.

“Andrej je veoma agresivan i nasilan kad popije. Ima prgavu narav. Svađa se sa svakim ko mu je u blizini, a često pije. Tada viče i glasno razgovara telefonom. Neće da ide kući ni kad je fajront”, rekla je konobarica, prenosi Blic.

U restoranu gde Anabela povremeno jede sa ćerkama i suprugom kažu da su Anabela i Luna uglavnom druželjubive.

“Za bakšiš nema pravila, nekad ostave manje nekad više, kako kad. Ali obično su darežljive. Često svaćaju ili na piće ili na večeru”, rekao je konobar i dodao da je Anabela stalno pod tenzijom.

“Izgleda stalno uznemireno i zabrinuto. Nekako kao da je izgubljena u prostoru i vremenu, dok njen muž izgleda besan. Otkako je ju je napao, ne viđam ga da dolazi”, rekla je komšinica.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

Izdvajamo


Reklama

Popularno

To Top