Šok ispovest Andreja Atijasa: Istina je da Anabela ima psihičke probleme

Andrej Atijas, sada već bivši muž Anabele Bukve žustro podržava učešće svoje bivše izabranice Anabele Bukve u rijalitiju Zadruga 3. Kako ne prođe jedan dan da se njegovo ime ne pomene, on je rešio da stavi tačku na celu priču, pa progovorio o Anabeli i Luni.

On je razočaran u Lunu i ma koliko je do sada podržavao njenu vezu sa Markom Miljkovićem, sada ima drugačije mišljenje, podržavajući Anabelin stav o Luninom izabraniku.

On je ispričao sve o tome kada je otkupio auto od Lune za 15.000 evra, ali i o 40.000 evra koje je dao za Lunin stan.

“Svi ispadoše cvećke, dobrice, anđeli, svi super, savršena porodica… A nju su uništili. Ona niti radi, niti išta, katastrofa, a sve to samo jer je bila uz svoju ćerku, uz Lunu. Branila je, preko mrtvih prelazila, gazila i svoje principe da bi na kraju osetila nenormalno razočaranje koje i ja sad osećam, iskreno. Potpuno je izdana, ničim izazvana. Ako je iko tu bio toj Luni, to je bila Anabela. Gagija nije bilo nigde! On se tu pojavi kao figura oca, nikada nije dinara za alimentaciju dao, nikad ništa nije plaćao,” rekao je Andrej.

“Anabela i ja smo prošli kroz pakao, pogotovo jer je ona gazila svoju reč, išla je preko svojih principa. Prva je svoje dete vaspitala da nikada ne bude sa oženjenim muškarcem – kad se to desilo, opet ju je krvnički branila, iako je znala da ide preko svojih načela. To se gomilalo tri godine… Ja sam se razočarao, mogu da mislim tek ona. Svi su se razočarali – i Ilija, a tom Iliji nije Anabela govorila kakav je Marko, već su i drugi sami to videli. Anabela je psihički obolela, sve se to odrazilo na naš brak, to je bio jedan od razloga našeg razvoda. Nisam mogao da je dozovem… Uvek smo Lunu slepo podržavali, bili uz nju, da bi nas na kraju ovako izdala,” dodao je Andrej.

“Nisam očekivao da će ona, kao iskrena osoba, raditi sve to, ja nju ne prepoznajem. Marko utiče na nju, promenila se mnogo – niti nam je rekla da će da uđe, niti zašto, a sve vreme nam je pričala da je Marko ovakav, onakav, zato nam se i zgadio,” iskren je Andrej, koji o Miljkoviću nema lepo mišljenje.

“Polako će Luna da vidi da je Anabela u pravu za sve u vezi sa Markom, verujem da će da se otrgne. Ja nju ne prepoznajem, uvek je stajala iza majke, a sada… Gledam je kao tamo neku osobu, baš mi je razočaranje. Mene da pitaš da li bi Luni poželeo onakvog muškarca, ja bih rekao da ne, trudio bih se ja, kao otac, krvnički da ne bude sa takvim čovekom. Markova agresija, ja mislim, ispoljiće se već u “Zadruzi”, svi ćemo biti svedoci toga… Ne znam, uvek mi je bio mutan, nit smrdi, nit miriše. Samo upija informacije, ćuti i preračunava, razmišlja. U tri “Zadruge” smo videli tri različita čoveka, spreman je na sve. Fuj, ponaša se kao da je on napravio Lunu, stvarno ne znam koja će majka to da podrži,” rekao je Atijas za Blic.

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.