Prati nas

Vesti

Anabela pretila novinaru: Polomiću vam kameru i ići u zatvor

“Siluješ me, bre!”

Anabela Atijas doživela je nervni slom tokom razgovora sa novinarkom Blica koja joj je postavljala pitanja o učešću njene ćerke Lune Đogani u jednom rijaliti programu. Prvo je prokomentarisala izjavu njene ćerke da zajedno sa majkom i očuhom Andrejem puši džoint.

“Naravno, kao i uvek sve je izvučeno iz konteksta. Laž je uvek glasnija od istine. Ja sam upravo na vezi sa svojom advokaticom koja će se pozabaviti ovim slučajem,” rekla je Anabela.

Novinarka je zatim dva puta postavila pitanje da li Anabela smatra da Luna svojim ponašanjem u rijalitiju loše utiče na milione mladih devojaka koje to gledaju.

“Da li ti stvarno misliš da bilo ko koga gledamo na ekranu može da utiče na naše ponašanje? Da sada mogu da razgovaram sa Lunom rekla bih joj da sam ponosna na nju i da bude ono što jeste. Da li treba da je linčujemo zato što je dete poznatih roditelja?” upitala se Atijas, nakon čega je novinarka ponovo postavila pitanje o uticaju Lune na mlade devojke uzme li se u obzir da javno ima odnose sa oženjenim muškarcem.

“Ti mene za*ebavaš sa ovim pitanjima! Navodiš me, devojko! Pa evo, ti imaš napumpana iskrivljena usta, kako ti deluješ na mlade devojke? Barem ih popravi, odvešču te je kod drugarice koja to super radi. Jel imaš ti decu? Nemaš? Kad ih budeš imala onda ćeš moći da razumeš pa ćemo pričati,” rekla je Anabela i prekinula intervju.

Pevačica je primetila da je kamera i dalje snima pa je besno poručila: “Ja ću vama da polomim kameru i otići ću u zatvor! Preko glave mi je svega, ničega se ne plašim i nemam šta da izgubim. Polomiću vam kameru, hoću stvarno!”

Nakon njenih pretnji novinari su ugasili kameru i mikrofon.

loading...
10 komentara

10 Comments

 1. Dean Winchester

  01. 04. 2018. at 22:51

  seljanka bila, seljanka ostala

 2. Royal Bitch

  01. 04. 2018. at 22:53

  boze, uopste nije bitno dal je novinarka majka ili ne. Mislim, moras u nekom trenutku da prihvatis iako je tvoja cerka, ona moze da pravi kretenske odluke. Vise njih. Podosta njih.

  P.s. “sokantno” da joj je Merlinka uyor

 3. k

  01. 04. 2018. at 23:48

  koji kontekst devojka rekla da se naduvaju i smeju se tako nadrogirani.

 4. Jorki

  02. 04. 2018. at 06:22

  Dajte ostavite zenu na miru. Dobro joj je i odgovorila. Novinarka uzas

 5. lulu

  02. 04. 2018. at 07:00

  Daj Anabela, kakvo je to ponašanje? Šta ti imaš da daješ izjave više kad nećeš da odgovaraš na pitanja koja ti se ne sviđaju. Kakve to veze ima što novinarka nema dece? Znači, dete može da radi bilo šta u životu, a majka je tu da kaže bravo, ponosna sam na tebe. E pa nije to baš tako. Roditelj je tu da vaspitava dete, da mu objasni šta se sme a šta ne sme, gde su debele crvene linije-kapiraš? Ti si svoje dete retardirala, a ne vaspitala. Sutra, kad Lunin muž bude Lunu otvoreno varao na sve strane, ona mu nikad neće moći reći da to nije u redu, jer je upravo ona uz tvoj blagoslov bila ljubavnica oženjenom čoveku pred milionskim auditorijumom. To se ne radi, to nije u redu, oženjeni muškarci nisu oženjeni bez razloga.

 6. KRSTINJA

  02. 04. 2018. at 08:35

  RAZIJA JE SAMI MULJ SERBSKE ESTRADE

 7. Countess

  03. 04. 2018. at 18:34

  Ova žena je pukla načisto. Novinarka joj postavi jasno pitanje, ova odgovara sasvim nešto deseto. Zatim je opet pita, a ona se iznervira, jer ne zna šta bi odgovorila, i krene da vrijeđa i novinarku i ostale ljude. Potpuno pogubljena, nastavlja da se blamira pojavljujući se u medijima isključivo zbog nemorala njene ćerke. Da je normalna žena i majka, u zemlju bi propala od sramote, ali ne, ona voli da se reklamira po svaku cijenu. Bolest.

 8. nina

  07. 04. 2018. at 09:43

  Jadna zena za ludnicu.

 9. caco

  07. 04. 2018. at 09:51

  Sta je mislila ko je, nek ide pa neka radi za pisacim stolom ko ta novinarka, danas svaka zena ima pare za haljine, usta i masan karmin, 90te su davno prosle kada su samo na estradi imali love a ostali sirotinja.
  Neka pita novinarku koji fakultet zavrsila, zena radi u kancelariji a ova ko zna sta sve.

 10. lola

  07. 04. 2018. at 09:55

  “Ti ces MENE da zajebavas sa tim pitanjima”, a sta je umislila sta je ona.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Vesti

Izdvajamo


Reklama

Popularno

To Top