Prati nas

Extra

Anastasija Ražnatović: Cecu će jednog dana znati kao moju majku

Gradi karijeru mirno instagram/raznatovicanastasija

Anastasija Ražnatović na javnoj sceni pojavila se zahvaljujući tome što je ćerka najveće srpske folk dive Svetlane Cece Ražnatović, ali ona kaže da će se to uskoro promeniti.

Mlada pevačica, koja ovih dana priprema prvi album, objavila je hitove Savršen parRane i kaže da je uspeh nije promenio.

“Ja zaista nisam neko ko mnogo izlazi i ko se kreće po klubovima. Imam mali krug ljudi oko sebe i više volim privatna okupljanja i proslave, tako da je Prvi maj za mene jedan od povoda da mogu maksimalno da se opustim sa svojim prijateljima,” ispričala je mlada pop zvezda.

“Sasvim sam obična devojka, bez trunke šminke, uglavnom u trenerci i patikama, okružena dragim ljudima. Veliki filmofil. Zaljubljenica u modu. Uvek nasmejana i opuštena. Sve u svemu, ni nalik devojci sa TV koja je uvek našminkana i sređena,” rekla je Anastasija i otkrila da uvek sluša savet svoje majke, jer kako kaže, Ceca je najveća zvezda na ovim prostorima:

“Mame su uvek tu za savete, a ja imam sreću da je moja majka najveća zvezda ovih prostora, tako da mi niko ne može dati bolji savet od nje. Što se izgleda tiče, mnogo volim modu i uvek imam ideju kako želim da izgledam. Uz pomoć saradnika, uvek sve lako ostvarimo,” tvrdi mlada pevačica, kojoj uprkos svemu ne smeta titula “Cecine ćerke”.

View this post on Instagram

🐣 ❤️🥚 @blic_zabava

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija) on

“Ja sam jedna ponosna „Cecina ćerka“, mada nije isključeno da će ona jednog dana biti „Anastasijina mama“. Radimo na tome,” zaključuje.

loading...
4 komentara

4 Comments

 1. Pitalica

  02. 05. 2019. at 15:23

  Bravo djevojko!

 2. Sisa

  02. 05. 2019. at 20:02

  Ima li neka bolja riba, ovo je polovnjača… pohabana, veštačka, silikoni!!!

 3. Air_cGun ‏

  02. 05. 2019. at 20:38

  Anastasija Raznatovic da kupi kvalitetan ajlajner i da ode na neki kurs kako pravilno i lijepo izvuci ajlajner Kazem sestri sto me obliva hladan znoj kaze ona meni pa to pred smrt :'(

 4. MalaLenka

  03. 05. 2019. at 09:22

  I ja se nadam da ćemo je se sve slabije sećati s vremenom, ali ne i da će to biti zbog tebe, lutko.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top