Prati nas

Extra

Anastasija Ražnatović o teretu slave, Veljkovim devojkama, Ceci, kuvanju, novoj pesmi…

(foto: Instagram/raznatovicanastasija)

(foto: Instagram/raznatovicanastasija)

Anastasija Ražnatović je samim svojim rođenjem postala zvezda, a danas priznaje da joj je život pod lupom javnosti, kao i to što je ćerka najveće folk dive na našim prostorima, ujedno kletva i blagoslov.

“Ume da bude jako teško, pa u nekim momentima poželim da budem anonimna, da mogu da odahnem i da budem opuštena u ponašanju. Da me niko ne gleda kada prođem ulicom i upire prstom u mene: ’ona je Cecina ćerka’; da niko ne piše o meni, da jednostavno budem kao svaki građanin ove zemlje. Da mogu normalno i slobodno da se šetam. Ne žalim se jer neću dobiti ništa na račun toga što ću kukati, navikli smo se svi mi”, iskreno je priznala Anastasija u intervjuu za Blic Puls, a potom dodala: “Srećna sam što sam njena ćerka i ne bih mogla da poželim bolju majku od nje. Meni i Veljku je celog života bila jako predana, potpuno posvećena i nevezano od toga što je ona poznata ličnost, ona je velika majka, jako privržena. Dosta je ona zbog mene i Veljka žrtvovala i zbog toga ću joj biti večno zahvalna. I ako zbog toga treba da budem pod lupom javnosti i trpim taj deo, što se mene tiče – biću.”

To što je na Instagramu prati pola miliona ljudi, takođe, ima dobre i loše strane. Komplimente joj uglavnom upućuju devojke, odnosno da im se dopadaju određene haljine, frizure ili šminka, dok je momci uglavnom prose putem poruka. Iako je mnogi sugerišu da je uzor mladima i da bi trebalo više da pazi šta postavlja na društvene mreže, ona to ne vidi na taj način. “Iskreno ne pazim, zato što nikada nisam postavljala ništa što je vulgarno, nepristojno ili što bi moglo loše da utiče na omladinu ili na ljude koji mene prate. Uglavnom postavljam delove svog života, ali do određene mere. Uglavnom su to trenuci koje provodim sa prijateljima, svakodnevne situacije, ali ništa što bi moglo loše da utiče.”

(foto: Instagram/raznatovicanastasija)

(foto: Instagram/raznatovicanastasija)

U nastavku intervjua je dala i nešto detaljniji uvid u život njihove porodice. Jedan od najzanimljivijih podataka je taj da više Ceca nosi njenu garderobu, nego obrnuto. “Više ona uzima od mene farmerke, majice i trenerke, sada ona meni krade. (smeh) Za događaje na koje ide ima svoje stvari koje nosi, tako da ako pre nje obučem neku stvar koju je ona pikirala, onda leti perje po kući zbog toga.”

Iako o svom ljubavnom životu odbija da priča, za isti list je otkrila kakav odnos ima prema devojkama svog brata. “Svaka mora da prođe moj sud. Veljko svaki put kada nađe devojku upozna je samnom i sa mamom. Uvek me pita za savet. Nikada nisam imala ništa loše da kažem za te devojke jer ih prvi put vidim u životu. Onda mi kaže: ‘Hajde, molim te, sprijatelji se s njima kada smo negde zajedno, zbog mene’. Pa onda ostanemo da se družimo i kada raskinu. Nikada nije bio sa devojkama koje su loše da ne mogu da sednem sa njima i popijem piće.”

Na kraju intervjua je priznala da se ne snalazi baš najbolje u kuhinji, te da ume samo da spremi viršle i jaja. A maštu svih onih koji željno iščekuju njen prvi singl zagolicala je priznanjem: “Definitivno sam odlučila da je pevanje put kojim ću ići u životu i ono čime želim da se bavim. Verujem da će prva pesma biti posle leta.”

3 komentara

3 Comments

 1. n

  16. 06. 2017. at 15:15

  devojka se svesno eksponira o kakvom teretu slave pricamo ovde??

 2. Sunny

  16. 06. 2017. at 22:08

  O ekapiniranju bolje nemoj. Pred kamere kako beba a sa Instagrama se ne skida. Mogu samo reci da je super sto će konačno imati pravo zanimanje a ne biti “cecina kćerka”. Talenat ima a plus joj dajem za to što na javnim mestima nije bahata i prosta.

 3. seka

  17. 06. 2017. at 20:11

  Alo Kylie copy paste, ako ne zelis da se eksponiras nemas instagram profil @raznjatovic vec pod nekim pseudonimom i privatan sa 5 clanove porodice i to je to.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top