Prati nas

Extra

Anastasija Ražnatović otkrila zašto više ne živi sa dečkom

Anastasija Ražnatović progovorila je o svom privatnom životu i stvarima koja javnost o njoj nije znala. Cecina ćerka otkrila je da više nema porok koji je godinama imala, a to su cigarete.

“Godinu i nešto dana ne koristim cigarete. Prvo sam potpuno prestala i to je trajalo tri meseca, jedan dan sam imala krizu, pa sam se vratila. Onda sam prešla na alternative, pa sam sada i dalje na tome. Nadam se da ću jednog dana skroz prestati”, rekla je Anastasija.

Pevačica je dodala da Ceca više ne brine za nju i brata Veljka, ali da joj se deca uvek javljaju.

“Mislim da će ceo život tako biti. Majka je majka, ali dosta vremena provodimo zajedno. Ja se ne krećem često po gradu, ako ne radim nešto vezano za posao, onda sam kod kuće”, kaže Ražnatovićeva, koja voli da šeta centrom Beograda:

“Često sam u Knezu, a mama ne može da prođe, a da nije 3 sata ujutru. Ja se obično kamufliram, ne budem sređena. Bez šminke i u šljampavim stvarima mi je najudobnije. Volim da šetam ovuda.”

Ljudi je na ulici prepoznaju, s obzirom na to da je ćerka poznatih roditelja, a ovako Anastasija na to reaguje:

“Teško je, ali 21 godinu imam, valjda sam navikla. Čitav život se privikavam.”

Anastasija važi za devojku koja ima savršenu liniju, ali kaže da ipak mora da pazi šta jede.

“Ja nisam od žena koje mogu da jedu šta požele, a da se to ne vidi. Ja zaređam, pa me nema nekoliko meseci, ali sve mi teško pada. Povukla sam na oca, lako se gojim”, priznala je sa osmehom Ražnatovićeva.

“Postim ceo post. Pomalo je teško, jer je jednolična hrana, jede se po gradu. Ja to radim zbog drugih stvari i lepše se osećam. Ja i kuhinja smo dva sveta, ali jedem posne paštete, ajvar i tako dalje”, dodala je Anastasija i prokomentarisala zajednički život sa dečkom Đorđem.

“Malo je čudno. Ja jesam živela odvojeno od porodice u iznajmljenom stanu. Više je to bio moj stan, a on u Beogradu bude sa mnom, a sada sam ja pola kod porodice, pola u Novom Sadu kod njega. Bolje da budem kod porodice”, priznala je pevačica.

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. DaisyDuvall

    02. 01. 2020. at 10:48

    curi od 21 godinu cigarete bile porok “godinama”, ne pusi vise od godinu dana? pa kad je pocela? sa 13?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

To Top