Prati nas

Extra

Anastasija Ražnatović već isplanirala svadbu: Evo kada će venčanje

Mladi par je već dve godine zajedno (foto: Instagram)

Mladi par je već dve godine zajedno (foto: Instagram)

Za razliku od svog brata, Anastasija Ražnatović ne voli da deli u javnosti detalje svoje veze sa Kostadinom Terzićem. Međutim, ona je ipak otkrila kada će stati na ludi kamen sa svojim dečkom.

“Petog aprila će biti dve godine veze. Svadbu sada nemam u planu, jer sam prva godina fakulteta, a on mi je prioritet. Mislim da je velika obaveza da imam sada i dete. Dete nije za šalu. Kada budem želela, to neće biti sada već za nekoliko godina, kada budem zrelija i kada Kostadin i ja budemo malo duže zajedno. Sve će doći samo od sebe. Ali trenutno o tome ne razmišljamo ni on ni ja. Mladi smo i još nismo za to. Kad završim fakultet, onda”, ispričala je Anastasija za Alo. Iako svadbe neće biti skoro, Ražnatovićka je već isplanirala šta želi i kako će ona izgledati.

“Tradiocionalnu. Volim tradiciju i takve venčanice. Volim te puf venčanice, da izgledam kao princeza Bel sa dugačkim velom, to mi je baš romantično i lepo. Meni je tatina i mamina svadba bila, kao što kažu, svadba veka i volela bih da to imam u svom životu kada se budem udavala”, kaže Cecina ćerka i dodaje da upravo sa majci otkriva sve tajne.

❤️ my parents…

A photo posted by ?Anastasija Ražnatović? (@raznatovicanastasija) on

“Mami se najviše poveravam, jer mi imamo baš otvoren odnos. Više smo kao drugarice. Svaku tajnu i sve šta imam mogu slobodno njoj da kažem jer znam da neće da me osuđuje niti će da mi pridikuje. Imam slobodu da joj kažem sve što mi je na srcu. Mada i ona meni sve govori”, završava Anastasija.

1 komentar

1 komentar

  1. m123

    27. 03. 2016. at 22:02

    ’98 godiste i prva godina faxa? Pa ona je bas napredna

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top