Prati nas

Film

Angelina Jolie: Nije bilo lako snimati scene svađe s Bradom

Snimanje nije bilo lako (foto: Wenn)

Snimanje nije bilo lako (foto: Wenn)

Glumica i rediteljka Angelina Jolie je izjavila da je bilo “vrlo teško” snimati scene svađe sa suprugom Bradom Pittom, za film koji ona režira.

Angelina je napisala scenario, a i režira dramu By the Sea, o duboko nesrećnom paru koji otputuju na odmor u Francusku i tamo se sprijatelje s novopečenim bračnim parom. Nakon što je završeno snimanje na Malti, Joliejeva je otkrila kako se snašla u ulozi reditelja filma u kom glume ona i njen suprug.

“Treba da odglumimo scenu u kojoj se svađamo i tada bih iz njega izvlačila sve što ga nervira u vezi sa mnom – bilo je baš teško” rekla je glumica i dodala “Šalili smo se da se cela ekipa sigurno oseća kao da živi u kući u kojoj se roditelji svađaju, a oni ne znaju kako da reaguju”. Iako su im brojni prijatelji rekli da su ludi što snimaju film tokom medenog meseca, Angelina smatra da je ovo jedan od onih umetničkih filmova koje voli da gleda, ali u kojima nema prilike da igra.

“Ponosni smo na sebe što smo bili dovoljno hrabri da to probamo. Mislim da je ovo najteži film na kom sam radila jer priču ne pokreće neki problem. To je nešto što neću često raditi” zaključila je Grdana.

Pored bračnog para Jolie-Pitt, u filmu se pojavljuju i Mélanie LaurentNiels Arestrup, a u bioskope dolazi polovinom novembra.

 

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top