Angelina Jolie: Nisam želela da imam decu!

Angelina sa decom (foto: ap images)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Angelina otkriva da ranije sebe nije mogla da zamisli u ulozi majke (foto: AP)

Angelina Jolie je danas uspešna holivudska glumica i brižna majka šestoro dece, a nekada sebe nije mogla da zamisli u toj ulozi. 

„Jako je čudno. Nikada nisam želela da imam dete. Zapravo nisam želela da budem trudna. Nisam sebe posmatrala kao majku“, rekla je Angelina za Associated Press.

Lepa glumica navodi svoju prvu posetu Kambodži, u vreme kada je snimala film Tomb Raider, kao presudnu za podsticanje njene želje da postane majka. Ta želja javila se onog trenutka kada je tamo posetila jednu školu i odlučila da usvoji dete. „Priznajem da me je Kambodža potpuno promenila. Počela sam drugačije da gledam na svet“. Jolieva takođe dodaje kako se u školama malo uči istorija i da u životu moramo još mnogo toga da naučimo.

Glumica otkriva da je tek sa decom njen život dobio smisao (foto: Vogue)

Holivudska diva je svoje prvo dete, sina Maddoxa usvojila 2002. godine, dok je bila u braku sa Bilijem Bobom Thortonom. Godinu dana kasnije otvorila je fondaciju koja nosi njegovo ime, koja pomaže obrazovanju i zdravstvu dece u ruralnim delovima Kambodže. Ubrzo nakon toga, 2005. godine, usvojila je šestomesečnu Zaharu Marley iz Etiopije.

Godinu dana nakon toga Angelina je u braku sa Brad Pittom dobila svoje prvo biološko dete, ćerku Shiloh, a naredne godine holivudski par usvaja sina Paxa iz Vijetnama. Zatim 2008. godine glumica na svet donosi blizance, ćerku i sina Knox i Vivien.

Angelina se trenutno nalazi u Kambodži, ali ovoga puta iza kamere, gde režira svoj film First They Killed my Father, a u režiranju joj pomaže njen 14-godišnji sin Maddox, na šta je glumica jako ponosna. „Konačno mogu da kažem da je moj život na pravom putu i osećam da sam baš tamo gde treba da budem“, kaže na kraju zvezda filma Gospodin i gospođa Smit.

POSLEDNJE VESTI