Prati nas

Extra

Angelina Jolie počinje snimanje filma sa sinom Maddoxom u Kambodži

(foto: celebuzz)

Priprema za karijeru od malih nogu! (foto: celebuzz)

Da je od malena krenuo stopama svoje majke, potvrđuje i jedan od sinova slavne glumice Angeline Jolie, Maddox, koji će zajedno sa njom biti u postavci novog filma, koji će se snimati u Kambodži, a čiji će producent i režiser biti upravo ona.

Jolieva potpisuje režiju za film, koji će biti adaptacija slavne knjige First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers, inspirativnih memoara kambodžanske književnice i borca za ljudska prava Lounga Unga, koja govori o preživljavanju za vreme perioda Khmera Rougea.

(foto: AFP)

Od najboljih će učiti! (foto: AFP)

Glumica je sarađivala sa Ungom kako bi prenela reči na filmsko platno, a u intervjuu za Us Weekly je rekla da joj je snimanje filma o Kambodži jako bitno.

“Duboko sam bila pogođena Ungovom knjigom. Zauvek je promenila moje razumevanje kako su deca iskusila rat i kako su emotivno pogođena njime. Pored toga mi je pomoglo da se bolje približim narodu Kambodže, domovini moga sina”, rekla je Angelina.

Takođe je najavila da će se i njen sin Maddox naći pred kamerama, ali nije otkrila koja će njegova uloga biti, a objasnila je i koliko je teško snimiti ovakav film.

“Ovakve filmove je teško gledati, ali je važno videti ih. I jako ih je teško realizovati. Netflix će mi to omogućiti, a ja se neizmerno radujem saradnji sa njima i uzbuđena sam što će film doći do srca mnogih”, kaže glumica.

Oduševljena je što se sarađivati sa Angelinom! (foto: vpr.net)

Oduševljena je što se sarađivati sa Angelinom! (foto: vpr.net)

Na ove izjave se oglasila i književnica Ung koji je pohvalila Angelinu i prenela novinarima svoje pozitivna iskustva radeći sa njom.

“Angelina i ja smo se upoznale još davne 2001. u Kambodži i odmah sam poverovala u njeno dobro srce. Tokom godina, postale smo jako dobre prijateljice, i moje divljenje Angelini kao ženi, majci, glumici i humanitarcu je samo još više poraslo. Velika mi je čast da svoju porodičnu priču podelim baš sa njom i ne sumnjam da će od toga napraviti dobar film”, zaključila je Ung.

3 komentara

3 Comments

 1. Sssara

  25. 07. 2015. at 12:54

  SUTRA CE BITI VEST OSTAVLJA GA , PREKOSUTRA UDAJE SE ZA NJEGA, SLEDECI TJEDAN BRED I ONA SE RASTAJU … JADNI STE

 2. skandalka

  25. 07. 2015. at 14:37

  Sta ova zena umislja ? Ko je ona da kopa po rana istorije ??? Bolje neka uradi lobotomiju , to bi joj bila najbolja investicija . Gnusno …

 3. Suzz

  25. 07. 2015. at 19:44

  Sve si na majku lici :D

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top