in

Angelina Jolie pokušava da stvori lažnu sliku pred kamerama: Iza zatvorenih vrata, ona je užasna majka!


Angelina Jolie već dugo vremena sebe pokušava da predstavi kao supermamu koja pored svojih svakodnevnih obaveza uspeva da se nosi sa šestoro dece i da ih odgaja i vaspitava na sebi svojstven, ali pravilan način koji potivino utiče na njihovo sazrevanje i odrastanje.

Svojevremeno je glumica izjavila da svake večeri peva uspavanke drugačijim glasom kako bi ih zabavila, a prema njenim rečima, primarni cilj su domaći zadaci i obrazovanje uz konstantne pridike koje se odnose na poštovanje i ljubav prema svim živim bićima.

https://www.instagram.com/p/BzGZbZbAHXl/

Ipak, ovo idealno samohrano roditeljstvo demantovala je jedna od dadilja koja je sa porodicom provodila gotovo dvadesetčetiri sata dnevno, sedam dana nedeljno.

Ona je majka koja je veoma odusta zbog svojih svakodnevnih problema i karijere, ne stiže da se posveti deci i to je recept za propast“ , priznala je ona.

Dadilja je u ekskluzivnom intervjuu za OK! Magazin izjavila da Angelina ne može da obuzda svoju decu kao i da su ona potpuno van kontrole, rade šta im se prohte i ne prezaju ni pred čim.

Potpuno su šašavi i van kontrole“ , dodala je ona navodeći da je neki red i mir postojao sve do razvoda od Brada Pitta 2016. godine sa kojim je Angelina provela više od decenije u braku.

https://www.instagram.com/p/BzCmnpNg_if/

Angelina misli da je kul mama jer se prema njima ponaša kao prema odraslim ljudima. Ali istina je da je deci s vremena na vreme potreban prekor kako bi umeli da razlikuju ispravo od pogrešnog. Angelina stvara više problema nego što donosi dobrog i čini im medveđu uslugu“ , objasnila je dadilja.

I dok Angelina izgleda kao „mama godine“ pred kamerama, stvari su navodno potpuno drugačije iza zatvorenih vrata.

Sklona je alkoholu i skoro svake večeri otvori flašu crnog vina, a nekada i više njih“ , priznala je dadilja dodajući da iako su njena najstarija deca daleko ispod granice kada legalno smeju da piju, Angelina im povremeno dozvoli da popiju času dve.

Uzimajući u obzir da je Angelina u borbi za starateljstvo na sudu optužila Brada da je alkoholičar i igrala na tu kartu, dadilja njen potez smatra krajnje licemernim.

https://www.instagram.com/p/Byx1kKuAeof/

Problemi tu ne prestaju.

Glumica navodno često zbog posla mora da posmatra nasilan ili krajnje seksualan video materijal, a ne ustručava se da ga pokaže i deci ili da to gleda zajedno sa njima, što nije bio slučaj dok je Brad živeo u istoj kući sa njima.

Dadilja oštro demantuje njene navode o uspavankama i tvrdi da je to takođe stvar prošlosti.

Čula sam da često odlazi uveče i ostavlja decu sasvim samu bez nekog starijeg da ih nadgleda. A skoro ih je ostavila na više od deset sati tokom noći dok je snimala svoj novi film“ , dodaje dadilja.

Iako na putovanja ne ide bez njih, sve ostalo u vezi njenog roditeljstva se duboko dovodi u pitanje i prema rečima dadilje, Brad će podivljati kada jednom bude mogao da viđa svoju decu i sazna šta se sve promenilo u njihovoj kući.

https://www.instagram.com/p/ByPFMKwg4rm/

loading...