in

Angelina Jolie se udaje za britanskog milijardera?

Angelina Jolie u potpunosti je zaboravila na Brada Pitta i spremna je za novi brak. Njen novi izabranik navodno je izvesni britanski milijarder.

Kako piše tabloid Life&Style, glumica je već neko vreme u vezi sa biznismenom sa kojim planira venčanje u Francuskoj. Izvor tvrdi da Angie nije želela da se tako brzo uda ponovo, ali da je „potpuno odlepila“ za biznismenom.

„Angelina će šokirati javnots kada bude svima saopštila da se ponovo udaje. Ona je ubeđena da je ovo čovek njenog života. To što je milijarder njoj ne znači ništa: on je obrazovan, studirao na Oksfordu i filantrop je,“ otkriva izvor i naglašava da sa njim ima mnogo više zajedničkih stvari nego sa Bradom.

Sudbonosno „da“ par će navodno izgovoriti u njenom domu Chateau Miraval, u kome se u tajnosti udala za Pitta 2014. godine, od koga se još uvek zvanično nije razvela.

Uprkos tome, tabloid tvrdi da će „srećni par“ vreme provoditi na skrivenom imanju u Francuskoj, gde imaju privatnost, a da će povremeno leteti u London, gde glumičin budući suprug ima kuću. „Vikende će provoditi sa njom, a svoj biznis može da vodi iz bilo kog kraja sveta,“ dodaje izvor.

Sa druge strane, sajt Gossip Cop tvrdi da u ovoj priči nema ni malo istine, te da glumica ne planira novi brak u skorije vreme.