Angelina provodadžiše 11-ogodišnjem sinu

Pomaže sinu da osvoji devojku koja mu se dopada
Pomaže sinu da osvoji devojku koja mu se dopada

 

Angelina Jolie provodadžiše svom 11-ogodišnjem sinu Maddoxu! Da, dobro ste pročitali – holivudska diva odlučila je da pomogne sinu u nameri da osvoji devojku koja mu se dopada!

Naime, Meddox je izašao na sastanak sa ćerkom porodičnih prijatelja porodice Jolie-Pitt. Kako mu je mama pomogla u organizaciji prvog sastanka, na kome se sjajno proveo, Meddox planira da se sa devojčicom ponovo vidi.

“Prvo su išli na hamburgere, a onda su išli u bioskop, u pratnji obezbeđenja. Identitet devojčice na sve načine pokušavaju da sakriju, kako joj se život ne bi pretvorio u cirkus. Ono ima 12 godina, tamnu kosu i voli fudbal”, otkrio je izvor blizak poznatoj holivudskoj porodici.

Inače, Meddox, koga je Angelina usvojila iz Kambodže, zaljubio se u nju na prvi pogled. Na jednoj dečijoj žurci razmenili su brojeve telefona i od tada se konstantno dopisuju. Da je Meddox zaljubljen Brad i Angelina nisu imali pojma, sve dok ga njegov 9-ogodišnji brat Pax nije ocinkario kod mame i tate.

Kada je shvatila da je njen sin ludo zaljubljen, mama Angelina odlučila je da se umeša. Predložila mu je da devojčicu izvede na sastanak, što je on bez razmišljanja prihvatio. Glumica je onda pozvala roditelje Maddoxove simpatije, pitavši ih da li bi dozvolili da njihova ćerka izađe sa njenim sinom. Tata Brad objasnio mu je kako treba da se ponaša prema dami, da joj otvori vrata restorana, kako da se ponaša za stolom…

“Maddox je spreman za drugi sastanak: kuglanje, košarka, poseta studiju Universala, šta god da njegova simpatija odabre”, završava izvor.

F.Y./Tracara.com
Foto: Celebritybabyscoop.com

Povezane vesti

Back to Top