Anica Dobra reprizirala ulogu iz „Crnog bombardera“ u spotu srpskog repera

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Na Jutjub kanalu produkcijske kuće Bassivity premijerno su predstavljeni pesma i spot „Svečane bele košulje (pamtimo vremena)“, u izvođenje repere Ivana Jovića Ikca. Pesma je nastala kao omaž na čuveni muzički hit iz filma „Crni bombarder“, zbog čega u projektu učestvuje i glumačka zvezda Anica Dobra.

Spoj stare škole repa i kultnog rok hita izazvao, tokom vikenda je privukao veliku pažnju publike na Jutjubu i na svim društvenim mrežama.

Emotivni naboj koji nosi pesma, dodatno je podvukla činjenica da je ovo povratnički singl čuvenog Ikca, koji je napravio diskografsku pauzu dugu čak deset godina.

Član čuvenog rep dvojca V.I.P., na scenu se vratio sa pesmom “Svečane bele košulje (pamtimo vremena)”, jer je kako kaže osetio da ima snažnu poruku koju želi da pošalje publici.

“‘Svečane bele košulje’ za mene su asocijacija na rok vreme, koje je posle toliko godina postalo ideal. One su personifikacija kvaliteta, bunta protiv šunda i površnosti. “Svečane bele košulje” su i ulica i škola, objašnjenje kako se nosi dobro kućno vaspitanje, ali i kako je to biti mangup, biti svoj, biti drugačiji”, rekao je Ikac.

Priča o pesmi “Svečane bele košulje” ne ide bez glumačke dive Anice Dobre, pa je zvezda domaćeg glumišta na autentičan način uzela učešće u celom projektu.

“Anicu je kontaktirala produkcijska ekipa koja je radila na spotu. Nakon toga, ona i ja smo razgovorali, dopao joj se projekat, i rekla mi je da će uraditi sve što je potrebno, jer joj se jako dopala pesme i sve što ona simbolizuje. Susret s njom je susret sa čovekom koji zna šta zeli. Anica je legenda, ona je to vreme, simbol poruke koju smo hteli da pošaljemo”, rekao je reper.

“Svečane bele košulje (pamtimo vremena)” samo su uvod u još nove muzike koja u narednom periodu stiže od Ikca, najavljuju iz produkcijske kuće Bassivity.

POSLEDNJE VESTI