Spektakl za pamćenje: Sara Jo, Coby, Senidah i Rasta zapalili Halu Sportova!

Foto: Dragan Medaković

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Foto: Dragan Medaković

Izvođači izdavačke kuće Bassivity Digital, sa gostima iz regiona, okupljeni sinoć u Hali Sportova u Beogradu pokazali su zašto važe za trenutno najpopularnije muzičare na našim prostorima! Tokom showcase koncerta koji je trajao duže od 3 sata, na sceni su se smenjivali Coby, Senidah, Rasta, Sara Jo, Surreal, Fox, Mili, Kuku$, Elon, VIP, Arafat, Hazze kolektiv, Balkaton Gang.  Svaki od nastupa izazvao je ovacije publike koja je brojala više od 4,500 ljudi.

Ova tradicionalna manifestacija ove godine održana je pod sloganom „Mi smo kultura“, a s obzirom na ekspanizuju hip hop kulture na našim prostorima i popularnost izvođača, ovaj showcase bio je najveći do sada!

Početak večeri bio je rezervisan za nastup mladih repera okupljenih u grupi „Indigo“, a zvanični deo koncerta otvorila je legendarna grupa VIP. Reksona i Ikac izveli su hitove Znam da mogu, Rasut u komade, Moj život i oduševili publiku. Arafat i Elon zamenili su ih na sceni, a Halu Sportova je „do ludila“ dovelo izvođenje pesama Nemam vremena za to, Lava i Bez sna rnb prinzece Sare Jo koja je imala posebno osmišljen nastup sa igračima, specijalnim efektima i koreografijom.

Foto: Dragan Medaković

Sara je specijalno za Tračaru prokomentarisala sinoćni nastup i rekla da je oduševljena atmosferom publike, brojem ljudi koji je posetio Halu Sportova i celokupnom organizacijom, a sudeći prema komentarima izvođača na sceni, ovi muzičari se sledeće godine nadaju velikom nastupu u areni!

Foto: Dragan Medaković

Gosti iz Hrvatske, grupa Kuku$ bili su odlično poznati publici koja je pevala njihove pesme u glas! Isto je bilo i kada su na sceni pojavili Surreal, Fox i Mili. Ja sam u gasu i Grmi hitovi su koji su zasigurno obeležili godinu za nama, što je dokazala i odlična reakcija publike.

Slovenačka grupa Atlas Erotika bila je uvod u nastup trenutno najveće ženske muzičke zvezde na našim prostorima – Senidah! Ovacije, aplauzi i vrisak publike dočekali su Senidah, a ona im je uzvratila emotivnim izvođenjima pesama Bez tebe, Crno srce i Slađana. Potpuna euforija zavladala je kada je najavila svog kolegu, saradnika i prijatelja Cobyja sa kojim je izvela duet 4 strane sveta – pesmu koju su radili sa popularni film Južni Vetar.

Kulminacija večeri bio je trenutak kada je Coby na binu pozvao Rastu i Balkaton Gang, sa kojima je izveo duet Sreća.

Foto: Dragan Medaković

POSLEDNJE VESTI