Antonis Remos 1. juna u Beogradu

Antonis Remos, trenutno najpopularniji i najtiražniji grčki muzičar, 1. juna ekskluzivno nastupa u Sava Centru!

Reč je o pevaču koji se pojavio 1995. godine, kada je kao anonimni mladić iz Soluna zapevao u Atini rame uz rame sa velikim grčkim zvezdama. To je bilo dovoljno da mu Sony BMG Greece odmah ponudi ugovor, a već sledeće godine objavio je album koji se prodao u milionskom tiražu. I naredni albumi mu dostizu platinumske tiraze.

Period najveće slave bila je 2003. godina tokom koje je Adonis, zajedno sa još pet umetnika, organizovao turneju po Grčkoj, koja je trajala 45 dana s 45 koncerata.

U Grčkoj vazi za jednog od najpoželjnijih muškaraca i velikog osvajača ženskih srca. Ali voli da ga ljudi cene i pamte po muzici koju stvara. Pesme su mu ljubavne , od kojih su mnoge i autobiografske koje peva sa posebnom emocijom koju publika prepoznaje.

Ovo mu je treći nastup u Beogradu, za njega, divnom gradu u kom ima puno prijatelja: košarkaski selektor Dušan Ivković, košarkaši Vlade Divac, Žarko Pasplaj i Dejan Bodiroga, kao i pevačica Tijana Dapčević sa kojom je i snimio duetsku pesmu Zagrljaj.
S njegovim velikim hitovima Srbija je upoznata, budući da su mnogi naši pevači obradili njegove pesme.

Antonis Remos obećava odličnu atmosferu i nezaboravno veče puno emocija, a karte su u prodaji od juče, po ceni od 1800, 2000 i 2200 dinara.

P.Ž./Tračara

Povezane vesti

Back to Top