Search
Close this search box.

Arsa kupio Audi i DJ opremu!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Otkad je pobedio u Velikom bratu, Arsa se ne razdvaja od svoje „prijateljice“ Danice, međutim ono što je novo kod njega je da je počeo polako da troši svoju novčanu nagradu od 100.000 eura.

Prvo što je kupio to je bio automobil Audi A3, a potom je kupio DJ opremu, miksetu, kompjuter, mikrofon i sve gedžete koji su mu neophodni za puštanje muzike u klubovima.

arsa danica

Pošto je postao popularan, Arsa kže da sad dobija ponude sa svih strana, a evo šta kaže o svojim nastupima:

„Već sam debitovao van Užica. Radio sam u Bačkoj Topoli, gde su mi te večeri ukrali mobilni telefon koji je policija sedam dana kasnije pronašla. I pored tog peha, divno sam se proveo. Stvarno mi se celo veče činilo da sam u svom Užicu, od toliko ljudi koji su mi prišli i čestitali teško da sam se mogao oteti utisku da nisam u svom gradu“ – kaže Arsa.

Sve vikende u februaru već je popunio ugovorivši nastupe u diskotekama u Nišu, Zrenjaninu, Kragujevcu, Lazarevcu, Novom Sadu…

Iako se ne razdvajaju jedno od drugog, pa su se tako nedavno u javnosti  pojavile slike sa njihovog zimovanja na Zlatiboru, Arsa o svom odnosu sa Danicom kaže:

„Nikada nisam krio da je Danica devojka po mojoj meri, ipak mi smo još uvek pre svega prijatelji. Boravak na Zlatiboru poslužio nam je da se još više zbližimo i upoznamo, da eventualno utremo put nekoj zajedničkoj priči. Pa šta vreme donese! Uostalom, ja sam još u kući „obećao” da će se zaljubiti u mene. Nije me pogodila Jovanina izjava da je Danica sa mnom samo zbog novca. Kapiram da se ona plašila da će pasti u medijski zaborav, pa posegla za trikom prozivajući Danicu. Redovno sam u kontaktu sa nekoliko ukućana, sa Manuelom se čujem svaki dan, sa Enisom, Admirom, Indijanom i Mirom vrlo često.“

izvor: Blic.rs

POSLEDNJE VESTI