Ashley Olsen uživa sa 28 godina starijim dečkom

Ashley Olsen i Richard Sachs (foto: hawtcelebs)

Ashley Olsen uživa na odmoru u toplijim krajevima.

Dan nakon proslave Božića, glumica i dizajnerka fotografisana je kako, sa svojim dečkom Richardom Sachsom, opušteno odlazi na večeru na ostrvu Sent Bart. Ashley je za tu priliku obukla crnu košulju, uske farmerke i sandale, a njen partner se savršeno uklopio sa svojom dragom, pa je crnu majicu upario sa tamnim džinsom i sportskim patikama.

58-godišnji kolekcionar umetničkih dela viđen je kako džentlmenski pridržava vrata 30-godišnjoj glumici pri izlasku iz restorana, nakon čega su se odvezli sa mesta na kom su uživali u večeri.

Par svoju vezu drži daleko od očiju javnosti, pa postoji svega nekoliko fotografija sa ovog njihovog putovanja: „Pokušavaju da se pritaje svaki put kada se pojave u javnosti“, izjavio je očevidac za E!News.

Ashley Olsen i Richard Sachs na ostrvu Sent Bart (foto: Goff)

Prva nagađanja o vezi dizajnerke i 28 godina starijeg finansijera počela su u oktobru, kada su viđeni kako zajedno odlaze u teretanu, a nakon završetka treninga, izašli su držeći se za ruke.

Čini se da njena sestra, Mary-Kate Olsen i njen suprug, 17 godina stariji polubrat bivšeg francuskog predsednika Nicolas Sarkozyja, Olivier Sarkozy, odobravaju glumičin izbor, jer su u novembru viđeni na Brooklyn Nets košarkaškoj utakmici, gde su se provodili na duplom sastanku.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI