Prati nas

Vesti

Ašton Kučer i Demi Mur: “Još uvek smo zajedno!”

Ašton Kučer stvarno jeste šesnaest godina mlađi od svoje žene četrdesetosmogodišnje Demi Mur, ali sudeći po ovoj fotki nikad ne bih rekla! Demi stvarno blista, doduše tu su ipak prste umešale moderna nauka i estetska hirurgija, priča se da je dala preko 300.000 funti za uvećavanje grudi, zatezanje lica i tela, raznorazne fitnes i joga majstore… Ali sve jedno Demi Mur izgleda bolje nego ikad. Posle njihovog venčanja 2005. godine niko im nije davao mnogo šanse da će njihov brak zapravo uspeti. Dosta starija žena i mladi seksi glumac koga jure devojčice od šesnaest godina, definitivno nije svakodnevna kombinacija, pa se u poslednje vreme šuškalo da je i ovaj holivudski brak posle tri godine počepo da se raspada.

Takođe, kružile su priče da je ćerka Demi Mur, iz braka sa Brus Vilisom, Rumor Vilis muvala maminog dečka Aštona, pa ju je Demi bez razmišljanja izbacila iz stana! Ali pored svega njihov je brak još uvek na čvrstim nogama…  Ovde su uslikani kako nasmejani pristižu na Sandens filmski festival u Juti, SAD.

loading...
4 komentara

4 Comments

 1. TATJANA

  26. 01. 2009. at 14:10

  nije mu trebala ova kapa,sta god da je…..

 2. Micy

  05. 02. 2009. at 08:07

  jaooooo,blago njoj!!!!
  ja bih ga tako posedovala!!!:)

 3. Pingback: Brus Vilis uskoro "staje na ludi kamen"!

 4. Niki

  06. 09. 2009. at 22:46

  NEDA MAMA SVOG DECKA NI ZA ZIVU GLAVU. ZAMISLI DA SE JEDNOG DANA OTIMAM SA SVOJI RODJENIM DETETOM OKO JEDNOG MUSKARCA..PIH..

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Vesti

To Top