Prati nas

Vesti

Autopsija otkrila uzrok smrti Joan Rivers

Konačno objavljen tragičan uzrok smrti (foto: wenn)

Konačno objavljen tragičan uzrok smrti (foto: wenn)

Zvanična informacija objavljena nakon autopsije – Joan Rivers umrla je od gušenja usled nedostatka kiseonika u mozgu.

U telu preminule komičarke i zvezde emisije Fashion police, otkrivene su velike količine leka “propofol”. To je snažan anestetik koji usporava disanje, smanjuje brzinu otkucaja srca i snižava krvni pritisak.Svojevremeno je pronađen i u organizmu kralja pop muzike, Michaela Jacksona i smatra se glavnim krivcem sa preranu smrt pevača. Ovaj lek joj je prepisan od strane lekara na klinici u Jorkvilu, kao deo terapije i pripreme za endoskopiju.

Joanina ćerka, Melissa Rivers dala je izjavu za javnost nakon objavljivanja rezultata autopsije, “Još uvek patimo zbog tragičnog gubitka ali smo beskrajno zahvalni na podršci koju primamo od ljudi širom sveta.”

Joan je sahranjena 7. septembra na groblju na Manhattanu, a sahrani su prisustvola mnoge poznate ličnosti, uključujući Donalda Trampa i Whoopi Goldberg.

J.V.M./Tračara

1 komentar

1 komentar

  1. ANIKA

    18. 10. 2014. at 11:47

    Nista novo, za ovo se znalo odmah nakon smrti, nego aj da se napravi drama oko neceg totalno jasnog. Uvijek me je ova zena nervirala, bez obzira sto svi misle da se o pokojnku mora sve lijepo govoriti, ali ona je sve oko sebe omalovazavala i o svima podrugljivo govorila.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top