Search
Close this search box.

Avine suze! Ko smrdi, a ko je narcis?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ko je narcis, ko je najsmrdljiviji, a kome nedostaje seks? Ava bez Tajnog imuniteta, bez večere, ali puna tuge i suza…

Ava je dočekala noć tražeći Tajni imunitet, ali nije otišla dalje od prvog ključa. Posle neuspeha na kratko svraća do članova Velikog veća, koje potpuno zbunjuje pričom o dva plemena, pa je oni možda tako zbunjeni ne ugošćuju kao prethodne goste i Ava se potpuno iscrpljena i gladna vraća u Odbačene. Srećna zbog povratka, uskoro shvata da ostaje bez večere. „Pogodilo me je što mi nisu ostavili ni zrno riže, jer je Andrija naglasio da ću se vratiti isto veče. Ali toliko sam postal imnuna na ovakvo ponašanje otkako smo ujedinjeni, da ne znam šta bi me još moglo povrediti.“ rekla je, vidno potrešena hrvatska starleta.

Maja Lena se velikodušno ponudila da joj skuva pirinač, a hrvatska Plejboj zečica je do tada utoljavala glad bananama. Nikoli je prizor izmorene Ave dok jede banana bio beskrajno duhovit, pa se cinično smejalo, nakon čega se iznervirao kada je video količinu pirinča koju je Maja Lena prenosi. Rasprava i nervoza oko pirinča zahvata celo pleme…

Plemensko veće posle Avinog odlaska analizira ko bi sutra mogao “leteti” iz Sibe. Smatraju da je najugroženija upravo Ava, ali i Marko.  kaže da je Ava najslabija u borbama, ali zato pere sudove 78 puta dnevno. „Znate kako treba da razmišljamo? Samo kakav nama čovek treba. A to je Ava!“ Svima se dopada Žaretov predlog, pogotovo Jeleni. „Zbog nje bih volela da ostane duže, ali nama bi bilo lepše da je ona ovde. Ma kakvi da nam borac za ljudska prava dođe!“

Sutradan se dogovaraju oko pitanja koje će postavljati na Plemenskom savetu, jedino Mia izgleda nezainteresovano. „Teško mi je da nekom postavim pitanje, jer sam odavno otišla iz plemena. Uopšte ne znam šta bih nekog pitala.“ Za razliku od nje Jelena je više nego zainteresovana da razotkrije neke ljude, a nema sumnje da pod nekim ljudima misli na Marka.

Sibu do Plemenca čeka prva mala borba, u kojoj je vrlo važno ko će pobediti, jer je samo pet članova ugroženo. A borba je kviz u kojem smo saznali šta pleme misli o svojim članovima (prethodno je izvršena anonimna anketa). Oni koji tačno odgovore oduzimal bi po jedan život ostalima, a svi su na početku imali po tri života. Odgovori u kvizu izgledali su ovako:

Najomiljeniji takmičar – Sebastian
Najveći mrgud – Neven
Najpametniji – Marko
Najdvoličniji – Alex
Najsmrdljiviji – Sebastian (zanimljivo je da su svi glasali za sebe, samo je Ognjen dao svoj glas Maji Leni)
Seks najviše nedostaje – Kristini
Najveći narcis – Vlada
U Survivoru zbog spasavanja karijere – Martina
Najveća lenčuga – Neven
Lažno se predstavlja – Alex
Najviše zaslužuje pobedu – Vlada

A i pobedu u ovoj maloj borbi osvojio je Vlada, koji je pored duplog glasa dobio i malu nagradu: kesadiljas i sok. Beogradski maneken nije baš mogao da uživa u ovom specijalitetu, jer je imao samo 60 sekundi za to.

Po povratsku u kamp, deo Sibe je opušten je zna da je siguran na Plemenskom savetu, dok ostatak plemena svako na svoj način ubija vreme, razmišlja, ali i kalkuliše. Aleks je tek sad shvatila da klanovi postoje od samog početka, iskreno kaže da će glasati za Avu jer nema poverenja u nju, smatra da lako okreće leđa ljudima.

Marko vodi svoju politku i već je počeo da se raspituje kome će muški deo plemena dati glasove, Ava je tužna zbog plemenskih podela, a oseća i da nešto nije u redu sa onima u koje je imala najviše poverenja. Emocije su je svladale, plače pred kamerama. „Sve to možeš da očekuješ kad dođeš u sve ovo, ali neke stvari ne mogu da razumem. Valjda što si iskreniji i što si bolji, onda ti sve teže pada,“ priča isprekidano, jecajući i brišući suze.

Jedino Neven ne ide od takmičara do takmičara kako bi ispitao situaciju. Šta bude biće…

P.Ž./Tračara

POSLEDNJE VESTI