in

Balkanskom ulicom na novoj adresi: Vesna Dedić prelazi na TV Nova S

Vesna Dedić i njena emisija „Balkanskom ulicom“ uskoro se vraćaju na male ekrane.

Poznata novinarka je posle skoro tri decenije u martu ove godine napustila Javni servis Srbije, a kako prenose domaći mediji, ona sa svojom autorskom emisijom prelazi na kablovsku televiziju NOVA S.

Dedić ovo još uvek nije zvanično potvrdila.

“Ne mogu još uvek ništa da pričam, ni o pregovorima ni o emisiji. Tek za jedno nedelju, dve ću se oglasiti povodom prelaska,” kratko je za Blic poručila voditeljka, koja je otkrila da je sa snimanjima počela.

“Imala sam danas tremu na snimanju nove špice za emisiju Balkanskom ulicom… Uvek je najlepši početak. Verujem da vas neću razočarati. Uskoro,” napisala je u opisu slike.

Vesna Dedić je dugo razmišljala o napuštanju Javnog servisa Srbije, pošto je, kako je rekla, trpela uvrede i prozivke, kao i da je bilo dosta nepravilnosti i nelogičnosti vezanih za njenu autorsku emisiju.

“Vesni nije bilo lako da napusti RTS i ekipu sa kojom je godinama sjajno sarađivala. Ipak, shvatila je da je vreme da ode, a kada se pročulo da je dala otkaz pristigle su brojne ponude. Pregovarala je sa televizijama i portalima i nakon što je razmislila o ponudama koje je dobila sa različitih strana, njen izbor je pao na “Novu S,” otkriva izvor za Blic i dodaje:

“U narednih nekoliko dana će početi sa snimanjem. Sprema se uveliko i traži sagovornike koje će ugostiti, a ono čemu je trenutno posvetila najviše pažnje jeste uređenje studija. I sama se bacila na izbor scenografije, vodi računa o svakom detalji u želji da sve bude baš onako kako je zamislila. Ipak je ovo prvi put posle 30 godina da će emisija biti u novom ruhu i okruženju.”