Prati nas

Vesti

Beyonce ignorisala Kim na Sereninom venčanju: Kanye besan, zahteva izvinjenje

Kanye West i Jay Z su možda nekada bili najbolji prijatelji, ali sve se promenilo nakon što se Kayne venčao sa Kim Kardashian. Beyonce i Kim već godinama nisu u dobrim odnosima, što se odražava i na prijateljstvo slavnih repera. No kap koja je prelila čašu, po Kanyeovom mišljenju, se dogodila na večanju Serene Williams.

Kako su i pevačica i rijaliti zvezda bile pozvane, došlo je do neprijatnog susreta zbog kojeg su odnosi između dva para postali još hladniji.

“Kim više nema nameru da se pomiri sa Beyonce. Pokušala je sve, ali sada je na redu Beyonce. Kim je uvek bila dobra prema Beyonce, ali ona ju je faktički pljunula u lice. Njen poslednji pokušaj je bio na Sereninom venčanju, ali iako je Beyonce bila srdačna prema Kim, bilo je očigledno da ne želi da budu prijateljice. Kanye je besan i rekao je Kim da je vreme na Jay Z-ja i Beyonce da pokažu interesovanje i prekinu svađu. Ali čak i ako to urade, Kayne ne namerava da im oprosti ukoliko se Beyonce ne izvini Kim i ne počne da je poštuje”, rekao je izvor blizak paru.

Ipak, izvor dodaje i da, poznajući Beyonce, neće tek tako reći ‘Izvini’.

loading...
4 komentara

4 Comments

 1. KRSTINJA

  27. 11. 2017. at 12:07

  UMISLJENOST GOSPODJE CARTER NEMA GRANICA

 2. Xoxoblabla

  27. 11. 2017. at 20:46

  Ova Beyonce stvarno smara,spusti se malo na zemlju nisi toliko bitna kao sto si umislila

 3. Bijač

  28. 11. 2017. at 14:00

  Bravo Queen B, muka mi je od ovih poznatih što se uvlače ovoj personi bez zanimanja, samo zato što ima para i u medijima je.

 4. Adora

  29. 11. 2017. at 04:53

  Vidim da autorka ovog teksta voli da prepisuje LAZNE vijesti sa portala Hollywood Life. Ova vijest je demantovana sa nekoliko strana, na vjencanju su mirno razgovarale uz sampanjac, nije bilo netrpeljivosti s nicije strane.
  Beyonce ne mrzi Kim, kao sto vi uvijek zelite da predstavite…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Vesti

To Top