Search
Close this search box.

Beyonce ponovo okuplja Destiny’s Child

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Izgleda da se muzika sa početka ovog veka lagano vraća na velika vrata, a tome u prilog ide i priča koju danas javljaju svetski mediji: r’n’b zvezda Beyonce planira da okupi grupu Destiny’s Child, u kome je započela svoju muzičku karijeru.

Grupu, koja je svima poznata u sastavu koji čine Beyonce, Kelly Rowland Michelle Williams, već je 2013. nastupila zajedno, tokom polufinala Superbowla, no 2018. godine navodno će nastupiti na najvećem muzičkom festivalu u Sjedinjenim Američkim Državama, Coachelli, gde  će izvesti devedesetominutni set najvećih hitova.

Devojkama će se navodno priključiti i originalne članice benda, LaTavia Roberson i LeToya Luckett, ali ne i Farrah Franklin, koja je iz benda izbačena.

Fanovi imaju mnogo razloga da misle da će se ovo dogoditi: Beyonce je na Instagramu objavila nekoliko fotografija na kojima se vidi da priprema nastup za festival, koji je ove godine otkazala zbog  trudnoće. Sa  druge strane, Michelle se prisetila svog kostima sa Superbowla, dok je LaTavia na twitteru nagovestila da ima poslasticu  za fanove, no i dalje ne sme da otkriva detalje.

Coachella festival muzike i umetnosti održava se dva vikenda za redom: od 13. do 15. aprila i nedelju dana kasnije, od 20. do 22. aprila.

POSLEDNJE VESTI