Beyonce preklinje Jay Z-ja da pomogne Kanyeu

(foto: Wenn)

Iako je skoro žestoko prozivao nju i Jay Z-ja, Beyonce je odlučila da pomogne Kanyeu Westu, koji se trenutno nalazi u mentalnoj bolnici.

Kako prenose strani mediji, Beyonce moli svog supruga da se čuje sa problematičnim reperom kako bi mu pomogli da prebrodi ovaj težak period. Kanye i Jay Z su nekada bili najbolji prijatelji, ali je u poslednjih par godina njihov odnos zahladneo. Pojedini izvori tvrde da je upravo Beyonce kriva za to, jer ne želi da se druži sa Kim Kardashian. Carter porodica se nije ni pojavila na Westovom venčanju.

 

via GIPHY

Beyonce ubeđuje Jaya da prošlost ostavi u prošlosti, a on je odlučio da posluša svoju suprugu kada je video u kakvom se problemu nalazi njegov drug. Bez obzira šta se desilo između njih, Kanye je uvek bio poput mlađeg brata Jayu i on ga je uvek nazivao svojom porodicom. Kada je Kanyeova majka Donda umrla, on se prvo obratio Bey i Jayu. Oni su mu bila najveća podrška, a Beyonce je čak igrala i Connect 4 sa njim kako bi mu skrenula misli. Oni sada planiraju da razgovaraju sa njim nasamo kako bi izbegli medijsku pažnju. Žele da mu daju do znanja da su tu za njega”, rekao je izvor za The Sun.

 

via GIPHY

Inače ovaj poznati par će se uskoro i preseliti u grad u kojem živi Kanye West, i to kao bi svojoj ćerkici Blue Ivy obezbedili dobro školovanje.

Naime, obrazovanje njihove ćerke im je jako bitno pa će se zbog dobre škole preseliti čak u Los Anđeles. Već su se dogovorili da svakog dana lično vode Blue u školu, a da će Jay Z ići na roditeljske sastanke.

“Gwyneth Paltrow je pričala Jay i Bey koliko je kvalitetan život njene dece u Los Anđelesu. Ona je i uspela da ih nagovori na selidbu”, rekao je izvor za US Magazine.

Povezane vesti

Back to Top