in

Kanye West bez ikakvog objašnjenja otkazao turneju, a potom završio u bolnici


Kanye je bez objašnjenja otkazao sve zakazane nastupe (foto: Wenn)
Kanye je bez objašnjenja otkazao sve zakazane nastupe (foto: Wenn)

Samo dva dana nakon neverovatne prozivke na račun bivših prijatelja, Beyonce i Jay Z-ja, Kanye West je bez objašnjenja otkazao svih 21 zakazanih koncerata u okviru Saint Pablo turneje.

„Ostatak planiranih nastupa se otkazuje“, potvrdio je Westov menadžment za E!News. „Svima koji su kupili kartu biće refundirani troškovi“, dodaje se u izjavi.

Reper je najpre u nedelju otkazao nastup u Inglvudu u Kaliforniji, bez ikakvog objašnjenja. Nakon što je u subotu na koncert u Sakramantu zakasnio 90 minuta, nakon samo tri izvedene numere započeo je žestoku prozivku bračnog para Carter. „U Trumpovom sr**u sam večeres“, izjavio je West pred okupljenom publikom, koja ga je izviždala, naročito nakon priznanja da bi, da je izašao na glasanje na nedavnim izborima, ‘sigurno glasao za Donalda Trumpa’. Zatim se, nakon devet nedelja odsustva, oglasio i na Instagramu, gde je postavio 99 fotografija iz starog modnog kataloga bez ikakvog opisa.

A photo posted by Kanye West (@kanyewest) on

Kanyea su na društvenim mrežama fanovi osudili zbog ovih reči i odluke da otaže turneju, ali i neke kolege su se oglasile ovim povodom. Tako je Snoop Dogg na nastupu u nedelju rekao: „Ja pušim travu. Ali trava vas ne tera da se tako ponašate. Na čemu je on to je**no?“, pita se reper, ali i ceo svet.

Međutim, prema poslednjim saznanjima NBC Newsa, reper je sinoć hospitalizovan. Jedan od izvora losanđeleske Hitne pomoći tvrdi kako je West dobrovoljno pristao na lečenje zarad vlastitog zdravlja i sigurnosti, kao i da su ga zatekli u njegovom domu potpuno iscrpljenog, bezmalo na ivici kolapsa.