Bieberov fijasko u ‘O2’ areni u Londonu!

Bieber u Londonu
Bieber u Londonu

 

Britanski mediji pišu da je Justin Bieber doživeo fijasko u londonkoj O2 areni. 19-ogodišnji Kanađanin nastupio je pred polupraznom dvoranom, a razlog tome je njegovo dvočasovno kašnjenje.

Naime, koncert koji je juče održan kasnio je 2 sata! Pred grupa Bieberu bila je Carly Rae Jepson koja je na scenu izašla oko 18:30. Već u 20 časova trebalo je da nastupi Bieber, ali od njega nije bilo ni traga ni glasa.

Njegovi fanovi, ali i roditelji, razbesneli su se pošto je ponedeljak radni dan, a tinejdžeri koji su njegova većinska publika sutradan su išli regularno u školu. Zbog toga je dvorana krenula da se prazni, sve dok Bieber nije izašao na scenu i to u 22 časa.

Da stvar bude gora, u vreme kada je trebalo da već uveliko bude na sceni, Bieber je na Twitteru postavio fotku na kojoj se vidi da se provodi sa prijateljima u bekstejdžu.

“Prošlo je 22 sata, a Biebera još nema na bini. Više od pola dvorane je prazno jer deca sutra idu u školu. Ovo je jako bezobrazno i neprofesionalno”, komentar je jednog od roditelja, prenosi izvor.

Redakcija Tracara.com
Foto: Belfasttelegraph.co.uk

Povezane vesti

Back to Top