Prati nas

Život

Biljana Obradović operisala rak pankerasa

Voditeljka preživela životnu dramu

Portparolka fudbalskog kluba Partizan i voditeljka Biljana Obradović prolazila je kroz pravu životnu dramu, suočavajući se s rakom pankreasa.

Nakon što je nedavno objavila sliku s markantnim muškarcem na društvenim mrežama uz poruku: “Da nije bilo njega… Njemu dugujem sve”, počele su sumnje da u Biljaninom nije sve savršeno.

Svi su pomislili da je u pitanju neka bolest, što se ispostavilo kao tačno.

Muškarac se slike je Nikica Grubor, načelnik Prvog hirurškog odeljenja Kliničkog centra u Beogradu i najveći stručnjak za pankreas u regionu.

“Biljana je na rutinskoj kontroli saznala da ima mucinozni tumor pankreasa. Bila je u šoku jer je uvek vodila zdrav život, trenirala je i bila u sjajnoj formi. Morala je na hitnu operaciju koja je i obavljena pre pet meseci u KCS. Pod budnim okom doktora Nikice zahvat je trajao nekoliko sati i izvađen je tumor težak pola kilograma. Magnetna rezonanca dala je nadu da je tumor benigni, što se nakon zahvata i potvrdilo”, rekao je izvor blizak voditeljki, a piše Hello.

View this post on Instagram

Da nije bilo njega @grubornikica ….njemu dugujem sve.

A post shared by Biljana Obradovic (@biljanacity) on

On je dodao da je Biljana sve vreme bila veoma pribrana.

“Ona nije želela da opterećuje porodicu i prijatelje ovim. Dala je sve od sebe da mediji ne saznaju šta se dešava i normalno je funkcionisala. Snimala je svoju emisiju ‘Biljana za vas’ i obavljala aktivnosti u Partizanu. Sve vreme oporavka Biljana je bila smirena, istrpela je bolove i postoperativne tretmane. Srećom, na vreme je shvatila da je bolesna jer taj tumor može da pukne pod naporom, što bi se pre ili kasnije dogodilo jer se ona bavila sportom. Sada se striktno pridržava saveta lekara i odmara se, a nedavno se vratila pred kamere”, dodao je isti izvor. (Svet)

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top