Ma koga ovo zanima?! #8

Došlo je vreme da vidimo kojim postupcima su nas zvezde, zvezdice i oni koji se tek tako provlače kroz medije, fascinirali u poslednjih par nedelja!

Gordana Goga Sekulić smatra da će je narod smatrati umnijom, ako ne i pametnijom ako počne da se u javnosti pojavljuje sa naočarima! Folk pevačica je na izbore prošle nedelje izašla sa sve naočarima, a to je podelila sa svojim fanovima, napisavši “Obavila građansku dužnost i glasala za svoju simpatiju!” E sad, ne znamo da su naočari pomogle u tome da drugačije vidi političke kandidate. Što se nas tiče – mi je i dalje vidimo kao Gogu koja potroši silne pare na šoping u Beč(u)!

Pevač Grand produkcije Ćemo, (ukoliko ga imate na Facebooku, kucajte Ćemo Cemo) doživeo je manju neprijatnost kada ga je devojka u klubu, gađala – flašom. “Došao sam da radim, da uveseljavam ljude, a ne da se tako ophode prema meni. Pa, nismo mi cirkuzanti! Kada mi je di-džej rekao da je to uradila devojka, pomislio sam da je možda tako htela da mi se približiizjavio je vidno iznenađen Ćemo. Mi bismo da ga obavestimo da su davno prošla vremena kada su se ljudi zavodili udarcima. Dakle, od ljubavi ovde nema ni lj.

Ukoliko ste pomislili da tekst ima seksualnu konotaciju, pogrešili ste. Iako se već danima priča da su Stanija i Aleksandra iz Survajvera orgijale sa crncima, istina je potpuno drugačija. USPEŠNA starleta, koja svoju karijeru pod nazivom StanijaAmerika gradi kao hostesa u, je l’ te, Americi, izjavila je da je kupila kutiju čokoladnih penisa – za drugaricu.Američki običaj je da se kupuju neke perverzne poslastice kao poklon za udaju, tako da nije to ništa neobično. Poklon će biti hit za devojačko veče, a to je samo deo iznenađenja koje pripremam za tu osobu.” A novinari odmah pomisle na nešto bezobrazno…

U nedostatku pametnijih stvari Jelena Karleuša počela da … tumači snove, dok Biljana Obradović tvrdi da bi njena emisija bila najgledanija… da živi u Americi. Molimo Jelenu da protumači ovaj Biljanin san, jer smatramo da je zaista nemoguć.

Marijana Mićić izjavila da nikada više neće biti debela i tužna… možda samo povremeno!

Maja Nikolić izdužena u Photoshopu! Malenoj pevačici porasle noge, pretpostavljamo zbog one poslovice u laži su kratke noge.

Nataša Bekvalac poljubila… kravu!

Ukoliko mislite da smo nekoga zaobišli – znate da smo to namerno uradili. U svakom drugom slučaju, javite nam vaše utiske na mail@tracara.com!

*Napomena: Ovaj tekst je u potpunosti šaljive prirode i nema nameru da uvredi nikoga.
P.Ž./Tračara

Povezane vesti

Back to Top