Biljana Tipsarević predstavila ready-to-wear kolekciju ‘Unexpected’

Nova kolekcija drugačija od prethodnih (foto: Marko Vulević, Hello! magazin)

Kreatorka Biljana Tipsarević predstavila je prvu ready-to-wear kolekciju koja nosi naziv Unexpected, koja predstavlja pravo osveženje na domaćoj modnoj sceni.

Autentični komadi upečatljive estetike i fantastičnog kroja podređenog izazovnoj ženskoj silueti, idealni za svako doba dana ili večeri, međusobno su savršeno usklađeni, uklopivi i prilagođeni tempu života mlade, savremene žene. Mlada dizajnerka se ovoga puta odlučila za tkanine u trendu – meku, seksi kožu i atraktivni, dezenirani tvid vrhunskog kvaliteta. Sofisticirana, a istovremeno izuzetno udobna, nosiva i praktična, linija Unexpected odaje utisak nenametljive jednostavnosti.

„Možda zato što sam i sama mlada mama, inspiraciju za kolekciju pronašla sam upravo u svom okruženju – u prijateljicama i poznanincama sa kojima se svakodnevno susrećem u parku, na ulici, poslu i u dečjim igraonicama. U ženama sa kojima razmenjujem iskustvo, brige i savete. Razgovarajući sa njima i gledajući ih, svakim danom uviđam koliko su sve one posebne, snažne, sposobne, pozitivne, energične i harizmatične. Poželela sam da napravim kolekciju koja će pratiti njihov stil života i po svojim karakteristikama ličiti na sve njih.“ ističe Biljana.

Notu svežine i urbanog šika kolekciji daju kratke strukirane kožne jakne u beloj i ljubičastoj boji dopunjene asimetričnim mini suknjama od mekane i lagane kože, sa zanimljivim rešenjem u vidu efektno sečenih poruba. Damama čiji modni stil odlikuje doza provokativnosti Biljana je ponudila “must have” komad sezone – upečatljive kombinezone koji prate liniju tela u crnoj, beloj i nežnoroze boji. Ukoliko ste skloni eleganciji, predlažemo vam prefinjeno žensko odelo perfektnog kroja u više različitih nijansi, omiljeni komad dizajnerkine muze, manekenke Danijele Dimitrovske-Amidžić.

„Dvadeset četiri odevna komada međusobno se savršeno uklapaju i dopunjuju i uz male intervencije u vidu odgovarajućeg asesoara sa posla možete da odete na ručak, koktel ili večeru sa prijateljicama. Unexpected je jednostavnija i svedenija od mojih prethodnih kolekcija, ali istovremeno dramatičnija, jer svaki komad predstavlja priču za sebe“, dodaje Biljana.

Vešto usklađena paleta boja, koja je kod mlade dizajnerke po tradiciji jedan od efektnijih detalja, prati ograničenu seriju pripijenih, zavodljivih kožnih haljina bez rukava u kraljevsko plavoj, koralnocrvenoj i blistavo žutoj boji.

Kolekcija Unexpected mladoj i savremenoj ženi nudi potpuno drugačiju, opušteniju i slobodniju modnu viziju u kojoj se ona, kao glavna junakinja, savršeno pronalazi.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI