Bill Cosby osuđen za seksualni napad, zatvor do 10 godina

Čeka ga zatvor do 10 godina.

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Čeka ga zatvor do 10 godina.

Američki komičar Bill Cosby proglašen je krivim po tri tačke optužnice za seksualni napad, od kojih svaka nosi do deset godina kazne zatvora.

Glumcu je suđeno za seksualni napad bivše košarkašice Andree Konstand, koju je prethodno drogirao. Događaj se odigrao pre 14 godina. Sudija je doneo odluku da Cosby ostane u pritvoru do izricanja presude. Presuda bi trebalo da se donese u narednih 90 dana. Ovo je drugo suđenje Cosbyju zbog optužbi za seksualni napad, pošto prethodni put 2017. godine porota nije uspela da donese odluku, prenosi N1. Kako javljaju američki mediji, osamdesetogodišnji glumac nije želeo da daje izjave, ali je njegov advokat izjavio da će se žaliti po svim tačkama optužbama i da „borba nije završena.“ Ovo je prvo veliko suđenje otkako je u Sjedinjenim Američkim državama pokrenut pokret #MeToo, u kome su otkrivene javne ličnosti koje su seksualno zlostavljale druge.

One Response

  1. Uzas, da ni cinjenice neznate da prevedete kako treba. Zatvor nije do 10 godina, vec 10 godina po svakoj optuzbi. Sto je u ovom slucaju ukupno 30 godina. Znaci za njega otprilike dozivotna. S tim da ce se na presudu zaliti, zalba ce biti prihvacena, sudjenje ce se ponoviti, on ce uz kauciju dobiti da se ponovo brani sa slobode, i onda ce se videti sta ce se desiti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI