Bill Cosby planira da napiše knjigu o zatvoru, to je „neverovatno iskustvo“

Bill Cosby suprugu nije video od septembra, ali se s njom telefonom čuje tri puta dnevno, a zatvor smatra „neverovatnim iskustvom“, kazao je njegov portparol Andrew Wyatt za NY Daily News.

„Kaže da je to neverovatno iskustvo. Pomaže mu da bude kreativniji, a kad izađe, planira o proživljenom iskustvu da piše“, rekao je Wyatt.

Dodaje da Camille Cosby ne posećuje supruga u zatvoru u Filadelfiji, ali da je to njegov izbor. Njegov šef „preferira“ svakodnevne telefonske razgovore s njom. Par je pre nekoliko nedelja proslavio 55 godina braka, a njihova je veza još uvek „čvrsta“. Camilin neodlazak suprugu u zatvor nema nikakve veze s njenim ponosom niti s mogućim razvodom, pojasnio je i dodao da „Bill strahuje da bi neki ljudi, u slučaju poseta mogli da pokušaju da iskoriste Kamil i njegove ćerke“ te da „ne želi da čitava situacija preraste u cirkus“. Wyatt kaže i da veruje da je nekadašnje vojno iskustvo osamdesetednogodišnjem Kozbiju pomoglo da se privikne na zatvorski život. „Četiri je godine proveo u mornarici, a zatvor se ne razlikuje previše od mornarice. Ljudi imaju zajedničke sobe, spavaju iznad vas u krevetima na sprat. Svi obavljaju svoj posao, a vi morate da sledite pravila“, rekao je Wyatt. „Ustaje u pola četiri, potom vežba. Budući da je hrana prepuna soli, najpre je premesti u šolju, a potom tri puta ispere iznad umivaonika kako se ne bi razboleo. Cosby sebe smatra „političkim zatvorenikom“, koji mora da održi dobro zdravlje dok se ne reši žalba“, kazao je. Isprva je Cosby, poput ostalih poznatih zatvorenika, na primer repera Meek Milla bio u odvojenom delu zatvora kako bi se prilagodio, ali od 28. januara zatvorske dane provodi u ćeliji u okviru Odeljenja za veterane, jede u zajedničkoj trpezariji i mora biti prisutan na svakoj „prozivci“. Ima pristup zajedničkim prostorijama, dvorištu, bibiliotekama i prostorijama za verske obrede. Komičar Bill Cosby, poznat po ulozi u hit seriji Kozbijev šou osuđen je na tri do deset godina zatvora zbog seksualnog napada. Poznat kao „američki tata“ zbog očinske uloge u popularnoj humorističnoj seriji iz osamdesetih godina kažnjen je zbog drogiranja i seksualnog napada na Andreu Constand 2004. godine. Veruje se da mu je zbog visoke starosne dobi dosuđena kraća kazna.

One Response

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI