Bivša Missica ipak nije udata?

Udata ili ne?
Udata ili ne?
Iako je Nikolini Bojić oduzeta titula Miss Srbije zbog toga što je u braku, prema pisanju današnje štampe ona uopšte nije udata!
Nedeljnik Puls piše da je odbegla misica ne želi da komentariše ništa o svom privatnom životu, ali njena majka i kuma otkriva da se ona nije udala, već da će svadba biti sledeće godine. Mladi u gradu Apatinu tvrde da Nikolini momci nisu odoleli, te je tako bilo i sa Frankom Dančevićem. Teniser je prošlog leta došao da poseti prvi put rodni grad svog oca. Bio je turniru u Rijeci. Tada je odseo kod daljeg strica. Prvo veče je izašao u grad, a u popularnom kafiću je upoznao Nikolinu. Odmah su se, kako kaži meštani a piše Blic, zaljubili jedno u drugo i nisu se odvajali deset dana, koliko je Dančević boravio u Apatinu. Posle deset dana vratio se u Kanadu. Međutim, posle mesec dana se vratio u Srbiju zbog Nikoline. Naime, prisustvovao je prošlogodišnjem izboru za mis Srbije, na kom je takođe učestvovala Nikolina. Potom su njih dvoje po završetku finala otputovali u Kanadu. Frank ju je odveo kako bi upoznala njegove roditelje. Čini se da je u ovoj priči o bivšoj, ali i dalje aktuelnoj misici, pobedila odluka da se odrekne titule zbog ljubavi sa teniserom.
P.Ž./Tračara

7 Responses

  1. Zaboga, može biti udata ili neudata, ne i jedno i drugo..velike li misterije

  2. Kao da je to sto je udata ili ne,merilo njene ili bilo cije lepote!

  3. Stvarno su smesni ovi novinari, jer to nema veze sa vezom, koga god da ste upitali u Apatinu, niko ne voli tu devojku i svako zna ko je ona i kakva je sponzorusa…ona se ne bi odrekla tituala zbog ljubave vec zbog Dancevicevih para..

  4. Bas bi se odrekla krune da nije udata. Ne bi se tako krila, vec bi javno rekla (i dokazala) da nije udata i tacka.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI