Nenad Ćeranić snimio spot na Tasosu

Nenad Ćeranić snimio je video spot za novi singl Neka pričaju ljudi , na grčkom ostrvu Tasos, pod režiserskom palicom Nemanje Pavlovića i direktora fotografije Bojana Stanića. Nenad je na Tasosu bio gost na pripremama za izbor za Miss Srbije 2011. i iskoristio lepotu ostrva i devojaka, za ekranizaciju nove pesme koja je inače zvanična pesma izbora za miss Srbije 2011. Nenadovu lepšu polovinu glumi aktuelna miss Srbije Milica Jelić, ali se u samom spotu pojavljuju i ostale devojke, kandidatkinje za novu miss Srbije. Prema Nenadovim rečima u spotu će biti dosta romantičnih i ljubavnih scena između njega i aktuelne miss, Milice Jelić. Premijera spota je zakazana za finale izbora za miss Srbije 07. jula u Sava Centru. foto by Bojan Stanić

14 Responses

 1. ekstra ..jedwa cekam spot..on ima bas dobre pesme

 2. Nenad nema nikakwe weze sa Milenom Ceranic..Nenad Ćeranić je rođen u Beogradu 07.09.1982.godine.

  Diplomirao je Muzičku produkciju sa ocenom 10,kao prvi u klasi na Akademiji Umetnosti u Beogradu.

  07.Juna 2011. Nenad Ćeranić je zvanično postao Master muzičke umetnosti , Akademije Umetnosti u Beogradu.

  Solo pevanje je počeo učiti od 2001. godine u režiji prof. Milojka Pajevića. Svira klavir, gitaru, bubnjeve i dosta perkusivnih instrumenata. Pored vokalnog izvođenja, bavi se komponovanjem, aranžiranjem, pisanjem tekstova i produkcijom muzike.

  Kao autor i izvođač, debitovao je 2006. godine na Radijskom Festivalu i ušao u superfinale pomenutog sa pesmom ,,Nek’ padaju kiše“, koja je postala veliki hit domaće pop muzike. 2008. godine učestvovao je na Beoviziji (Izboru za pesmu koja nas predstavlja na Eurosong-u) sa pesmom ,,Slepa ulica“.

  Aprila 2009. godine komponovao je Himnu Akademije Umetnosti i napisao tekst za pomenutu kompoziciju.

  Objavio je album prvenac pod nazivom ,,Uvertira“, kao ekskluzivac izdavačke kuće GORATON, 17. decembra 2008. godine. Većinski je autor kompozicija i tekstova na pomenutom albumu na kojem je ugostio veliki broj vrhunskih instrumentalista. Postprodukcija albuma, rađena je u Sony Music Studios u New York-u.

  Na najvećem festivalu pop muzike u jugoistočnoj Evropi ,Slavjanski bazar u Belorusiji,10.Jula 2009.godine predstavljao je Srbiju, kao izvođač, ali i kao kompozitor.To je bilo prvi put da neko iz naše zemlje izvodi pesme koje je sam komponovao!Osvojio je specijalnu nagradu ruskog Telekoma za najbolji vokal na festivalu i nagradu stilista za nastup.

  Nenad Ćeranić je dobitnik najvećeg priznanje koje Akademija Umetnosti u Beogradu dodeljuje-nagrade SVETI VID, za izuzetan doprinos kulturi i umetnosti.Priznanje mu je lično dodelila Njeno Kraljevsko Visočanstvo princeza Jelisaveta Karađorđević Juna 2010.godine.

  Ekskluzivac Goraton-a dobitnik je priznanja , NAJBOLJA PESMA Crne Gore za 2009.godinu-,,The best song from Montenegro’’ na prvim Balkanskim muzičkim nagradama-Balkan Music Awards 2010, koje su se održale u Sofiji i tako se našao u društvu jedanaest najboljih muzičara Balkana.

  Jula 2010.godine,Nenad je dobio ZLATNU SIRENU za otkriće godine, i nastupio u revijalnom delu festivala ,,Sunčane Skale“.Ovo priznanje je usledilo nakon velikog uspeha Nenadovog prvog muzičkog albuma ,,Uvertira’’.

  Nenad Ćeranić je komponovao ,napisao tekst i aranžirao HIMNU BEOGRADSKIH VRTIĆA ,,Mi smo budućnost’’ , Juna 2011.godine.Himna je premijerno izvedena na ,,Beogradskom karnevalu predškolaca’’ na Kalemgdanu , u organizaciji grada Beograda.

  Himna je Nenadov poklon gradu Beogradu i svoj deci koja pohađaju predškolske ustanove.

  . dragi moji ovo je njegova cela biografija…pozdrawlja was vas Carlos…

 3. Kako mi meni izgleda, ideja e identicna iz Volim osmeh tvoj na Tosu Proeskog.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI