Otac bivše misice: Vesna de Vinča mi je podvodila ćerku!

Nakon Tijane Stajšić i otac misice iznosi optužbe na račun Vesne Jugović (foto: Kurir) Nedavno je bivša Mis Srbije Tajana Stajšić upozorila roditelje na Vesnu de Vinču, a sada stižu optužbe iz Australije da je ona umešana u podvođenje mlade devojke koja je pobedila na izboru za Mis Dijaspore u Sidneju.
Naime, Goran Milutinović iz Vlasotinca otkriva da je izvesna Slavica Ristić, koordinatorka vlasnice kompanije Miss YU njegovu ćerku ostavila samo u stanu sa nepoznatim muškarcem koji je pokušao da je siluje! Ovaj gastrabajter dodaje i da mu je de Vinča tražila 15 hiljada evra da bi njegovoj ćerki obezbedila visok plasman na prošlogodišnjem izboru za mis u Srbiji. „Moja ćerka je pobedila na izboru za mis srpske dijaspore u Australiji koji je održan 22. februara prošle godine. Tada smo upoznali Vesnu de Vinču, koja je organizator svega toga, i misicu Milicu Vukliš. Družili smo se nekoliko dana posle izbora, a onda su se one vratile u Srbiju. Kad sam sa ćerkom došao u našu zemlju, zbog takmičenja za Mis Srbije koje je bilo oktobru 2014, Vesna mi je rekla da može da sredi drugo ili treće mesto, ali da to košta 15.000 evra“, rekao je Milutinović i obajsnio kako ga je Vesna ‘obrađivala’: „Počela je da me zavlači kako će moju naslednicu odvesti u Pariz na reviju, gde će ona poneti ‘pradu’. To mi je odmah bilo sumnjivo jer iako laik, znam da je to nemoguće. Nije mi dala nikavu garanciju i kada sam shvatio da su mesta na izboru za mis prodata, vratili smo se za Sidnej.“
Vesna sa lepoticama na izboru za mis (foto: bombonjera.com)
Vesna sa lepoticama na izboru za mis (foto: bombonjera.com)
Milutinović tvrdi i da je po povratku u Austarliju njegova ćerka bila žrtva koju je pokušao da siluje prijatelj Vesnine koordinatorke za dijasporu Slavice Ristić. „Jednom prilikom moja ćerka se obrela u Slavičinom stanu, gde je njen prijatelj pokušao da je obljubi. Na svu sreću, moja Suzi je uspela da pobegne a ja sam slučaj prijavio policiji, rekao je nestećni otac i dodao Vesna me je zvala tim povodom da dođem u Srbiju da bi rešili slučaj ali sam je odbio. Ona je jedna obična podvodačica.“, zaključio je Milutinović na kraju. Milica Vukliš, koja je sa de Vinčom bila u Sindeju na izboru na ove optužbe je rekla: „Ja sam tamo vodila program. Tu devojku poznajem, kao i njenog oca, a Slavica Ristić je to organizova. Sve je bilo korektno. Mogu da kažem da Vesna ne bi tražila novac“, kaže Milica, dok je Vesna poručila da ne zna ništa o tome.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI