Tijana Stajšić: Roditelji, čuvajte svoju decu od Vesne de Vinče!

Vesna je minirala posle izbora za miss (foto: Svet.rs)
Vesna je minirala posle izbora za miss (foto: Svet.rs) Nakon što je dnevni list Blic pokrenuo pitanje zašto naše devojke loše prolaze na svetskim izborima lepote izazvao je burne reakcije naše bivše, uspešne misice, Tijane Stajšić, ali i Vesne de Vinče, vlasnice agencije Miss Yu.
Vesna smatra da je za raniji uspeh naših misica na svetskom izboru bio zaslužan pad Miloševića sa vlasti, jer su to bila „takmičenja novog svetskog poretka“. Na ovu izjavu osrvnula se Tijana, koja je 2001. ušla u top 10 najlepših devojaka sveta. „Ko tu ženu uopšte shvata ozbiljno? Otkad njene reči imaju težinu?!“ rekla je Tijana, koja se povukla iz javnog života i koja smatra da bi njen uspeh bio veći da nije bilo Vesne. „Ne čudi me takva izjava od takve osobe jer je ona nakon mog uspeha na sve načine pokušavala da me omalovaži, diskredituje i onemogući svaki moj dalji napredak i iskorak u svet! Posavetovala bih mlade devojke da se paze, a i roditelje da dobro motre na svoju žensku decu ako odluče da se prijave na te njene izbore“ dodala je ona za Blic. Nije želela da pojasni na koji način je Vesna minirala, ali je rekla da će za taj razgovor doći pravo vreme. Čitajte dnevnu i nedeljnu štampu u online formatu samo na Novinarinica.net!

4 Responses

  1. …mislim da i moja pokojna baba Stanojka zna da ova ne vodi izbor za miss nego izbor za najbolje utrapljenu fufu nekom seiku,takodje se i javno zna da najbolje prolaze nevine devojcice(tuga),a secate se kako je ovaj makro pitomog lica i naivnih frizurica postio na vodi i vinu u Velikom Bratu…sve transparentno i nikome nista,na slobodi je i dalje.tuga,tuga,tuga!

  2. Sve one kad propadnu prozivaju nju. Ne znam ko je zena i sta potencijalno radi, niti zna bilo ko, jer niko od nas ne sedi na kafi sa njom, ali svaka kad zavrsi svoju kratkotrajnu karijeru krivi nju, to vec postaje sablon. A i ovo „prica se“- cuj, u Srbiji se nesto prica, mora da je istina, posto kod nas samo istine kruze inace -.- Ne branim zenu jer nemam nikakve informacije (informacije, ne traceve), ali mi je smesno da sve jure kod nje, postanu kao neke manekenke i onda je sve pljuju.

  3. Tijana je jedna od najlpsih Srpkinja. Realno, i ko je ne voli, morao bi da prizna da poseduje izvanrednu lepotu. Nije se odrzala u javnom zivotu, jer nije pristala da krene putem dobijanja poena preko kreveta. Zato je i nema po zutoj stampi. A realno, nasa estrada ili javna scena je puna elitnih prostitutki, kriminalaca i mutnih ljudi. Verujem Tijani, i podrzavam je !!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI