Prati nas

Vesti

Bivše ljubavi Kardashianovih na jednom mestu: Blac Chyna, Tyga i Lamar Odom partijali zajedno!

View this post on Instagram

A post shared by ✨Leyla✨ (@lleeyla) on

Blac Chyna, Tyga i Lamar Odom našli su se zajedno na jednom događaju u Los Anđelesu.

Trio je u Los Anđeles došao odvojeno, a osim ove destinacije, Chyna, Tyga i Lamar imaju još nešto zajedničko- turbulentnu istoriju sa porodicom Kardashian.

Kao što je mnogima već poznato, Blac Chyna je bivša devojka Roba Kardashiana, dok je Tyga bio sa Kylie Jenner, a bivša NBA zvezda, Lamar je bio u braku sa Khloe Kardashian, sa kojom je okončao brak u decembru 2013. godine.

Dok je Tyga vešto izbegavao da odgovori na pitanja o potencijalnoj devojci u njegovom ljubavnom životu, Chyna je pratila njegov primer, i na pitanje da prokomentariše navodno viđanje sa reperom Mechiem je odgovorila sa kratkim Lep dan vam želim”.

Prema izvoru, Lamar je na događaj stigao sam, dok je Tyga bio u društvu nekoliko prijatelja, a Blac Chyna sa prijateljicom. Iako sa društvom, trio se normalno pozdravio između sebe, dok su nekadašnji emotivni partneri Tyga i Chyna bili prijateljski nastrojeni i srdačni.

Tokom večere, Chyna i Lamar su se sreli u holu bara i pozirali za paparace, razmenivši pritom par reči. Nešto kasnije, Chyna je viđena kako ćaska sa bivšim dečkom Jennifer Lopez, Casperom Smartom.

 

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top