in

Bivše ljubavi Kardashianovih na jednom mestu: Blac Chyna, Tyga i Lamar Odom partijali zajedno!

Blac Chyna, Tyga i Lamar Odom našli su se zajedno na jednom događaju u Los Anđelesu.

Trio je u Los Anđeles došao odvojeno, a osim ove destinacije, Chyna, Tyga i Lamar imaju još nešto zajedničko- turbulentnu istoriju sa porodicom Kardashian.

Kao što je mnogima već poznato, Blac Chyna je bivša devojka Roba Kardashiana, dok je Tyga bio sa Kylie Jenner, a bivša NBA zvezda, Lamar je bio u braku sa Khloe Kardashian, sa kojom je okončao brak u decembru 2013. godine.

Dok je Tyga vešto izbegavao da odgovori na pitanja o potencijalnoj devojci u njegovom ljubavnom životu, Chyna je pratila njegov primer, i na pitanje da prokomentariše navodno viđanje sa reperom Mechiem je odgovorila sa kratkim Lep dan vam želim”.

Prema izvoru, Lamar je na događaj stigao sam, dok je Tyga bio u društvu nekoliko prijatelja, a Blac Chyna sa prijateljicom. Iako sa društvom, trio se normalno pozdravio između sebe, dok su nekadašnji emotivni partneri Tyga i Chyna bili prijateljski nastrojeni i srdačni.

https://www.instagram.com/p/BXFJGtQFWMV/?tagged=lamarodom

Tokom večere, Chyna i Lamar su se sreli u holu bara i pozirali za paparace, razmenivši pritom par reči. Nešto kasnije, Chyna je viđena kako ćaska sa bivšim dečkom Jennifer Lopez, Casperom Smartom.