Šmrče kokain pred detetom i opija se! Procureli šokantni sudski spisi, Rob Kardashian traži starateljstvo nad ćerkom

Rob Kardashian podneo je zahtev za starateljstvo nad ćerkom Dream Kardashian, koju sada deli sa devojčicinom majkom Blac Chynom.

Prema sudskim spisima, u koje je TMZ imao uvod, Rob je zahtevao da vreme koje majka provodi sa ćerkom bude ograničeno na vikende, te da bude u prisustvu dadilje.

Kardashian traži od suda da Chynu podvrgne redovnim testiranjima na alkohol i drogu, 30 minuta pre svake posete detetu.

Među tvrdnjama koje je izneo sudu, Rob je optužio Chynu da zapostavlja ćerku i da ima problem sa alkhojolom i drogom. Ona navodno organizuje žurke sa nepoznatim muškarcima dok je Dream kod nje i tada šmrče kokain pred detetom.

U dokumentima se nalazi i izjava bivše zaposlene, koja kaže da Chyna dnevno troši 600 dolara na alkohol.

To nije sve. Rob tvrdi i da ga je bivša u više navrata fizički napala, gađajući ga svećama i noževima. U jednom od incidenata, gađala je i frizerku.

Ponašanje Chyne utiče na njihovu ćerku, tvrdi Rob, koji kaže da je mala devojčica počela da tverkuje i izvodi seksualne poze, za koje tvrdi da ju je mama naučila. Pored toga, počela je da psuje, iako ima samo 3 godine.

U tužbi podnetoj sudu nalazi se i izjava Khloe Kardashian, koja tvrdi da je Dream postala agresivna nakon što boravi kod majke i da je čula devojčicu kako kaže da ne želi da ide kući.

Pre manje od godinu dana, Rob i Chyna dogovorili su se da podele strateljstvo nad ćerkom. U janauru 2019. godine, policija je posetila kuću Blac Chyne, zbog optužbi za zapostavljanje dece. Chyna pored Dream ima i sina King Caira. Blac tada nije uhapšena.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI