Search
Close this search box.

Bivši dečko Jennifer Lopez neprepoznatljiv u novom spotu

LAS VEGAS, NV - JANUARY 21: Choreographer/dancer Beau "Casper" Smart (L) and singer/actress Jennifer Lopez attend the after party for her residency "JENNIFER LOPEZ: ALL I HAVE" and the grand opening of Mr. Chow at Caesars Palace on January 21, 2016 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Ethan Miller/Getty Images)
(foto: Instagram)

Caspera Smarta je šira javnost upoznala kao dečka Jennifer Lopez. Iako je po profesiji igrač, veza sa slavnom pevačicom je Casperu otvorila brojne prilike, pa on trenutno pokušava da se probije i kao glumac.

Caspera smo kao igrača gledali u velikim projektima kao što su serija Glee, film Step Up i emisije X Factor i You Think You Can Dance, a svoj san da postane glumac ostvario je kada je dobio ulogu u filmu The Perfect Match. Casper je sada dobio još jednu malu ulogu i to u spotu 19-godišnje Becky G.

Ako želite da prepoznate Caspera u spotu moraćete dobro da obratite pažnju. Becky u svojoj pesmi peva kako voli starije muškarce, te Smart u spotu igra dekicu, obučenog po staromodnim trendovima, sa sedom kosom i brkovima u oldtimer automobilu.

Spot možete pogledati ovde:

POSLEDNJE VESTI