Bivši menadžer o Scottu Dosicku: On misli da je neka velika zvezda

Scott sa nekadašnjim prijateljem i menadžerom (foto: Instagram/DavidWeintraub)

David Weintraub je nekadašnji menadžer Scotta Disicka, koji je ranije brinuo o karijeri rijaliti zvezde, a sada otkriva u javnosti kakav je zapravo njenov bivši klijent i prijatelj.

Weintraub je Disickov dugogodišnji prijatelj, i čak ga je on i upoznao sa Kourtney Kardashian, ali njihovo prijateljstvo vremenom se okončalo. Osnivač agencije DWE Talent je ove nedelje bio gost jedne radijske emisije u kojoj je veoma oštro govorio o bivšem prijatelju i klijentu.

“On zapravo misli da je neka velika zvezda koja ima talenat i radi neke stvari”, rekao je David i nastavio: “Kada steknete veliku slavu ne radeći ništa ili mnogo novca takođe bez nekog posla, morate da zapamtite odakle ste počeli. Ne menjajte se. Scotta volim do smrti, ali slava i bogatstvo su ga promenili. Mora da se seti ko je i odakle je. A on je potekao od mene i Seana Stewarta (sin pevača Roda Stewarta, prim.aut.)”.

Menadžer kaže da Scott misli da je superzvezda (foto: Wenn)

Ali zbog čega je menadžer toliko kivan na Disicka? Kaže da mu je bivši dečko Koutrney Kardashian dužan nekoliko stotina hiljada dolara zbog nepoštovanja dogovora. “Donosio sam mu ogroman broj poslova, ali je on sj***o moj odnos sa ljudima jer ili se nije pojavio ili je tražio mnogo para, ili je bio kreten ili je napravio dogovor pa onda iskulirao i sada su svi besni na njega”, otkriva Weintraub.

Povezane vesti

Back to Top