in ,

Russell Brand vodi MTV Movie Awards

MTV zaista voli Russella Branda!

Britanski komičar i glumac, koji se nedavno razveo od pevačice Katy Perry vodiće ovogodišnju dodelu MTV Movie Awards, koja će se emitovati 3. juna iz Gibson Teatra u Universal Cityju u Kaliforniji. Ovo će biti prvi put da Brand vodi dodelu filmskih nagrada, ali je ovo treći put kako ovaj komičar vodi neku MTV manifestaciju. Brand je bio domaćin dodele MTV muzičkih nagrada 2008. i 2009. godine.

“Ovogodišnja dodela MTV Movie Awards biće impresivnija od filma Osvetnici, a nećete morati da čekate četiri sata da se pojavi Hulk,” izjavio je Russell.

„Sa svojom zadivljujućom sposobnošću da obuhvati ceo spektar šala, od najuzvišenijih do najjednostavnijih, Russell svojim pronicljivim i nepredvidivim humorom uspostavlja jedinstvenu vezu s publikom“, izjavio je Stephen Friedman, predsednik MTV-ja. „Njegov rokerski senzibilitet i neustrašivost čine ga savršenim partnerom kojem s poverenjem možemo da prepustimo da nas provede kroz vrlo posebnu noć u kojoj će se stopiti filmski i muzički svet.“

Fanovi imaju Moć kokica u svojim rukama – glasanje za pobednika je već počelo na MovieAwards.MTV.com i biće otvoreno sve do subote, 2. juna. Kao i prethodnih godina, glasanje i borba u kategoriji Film godine trajaće do samog kraja svečanosti dodele.

P.Ž./Tračara