Bizarni Twitter rat Amber Rose i Kanye Westa: Ja posedujem tvoje dete

Juče je Twitter preplavila bizarna svađa bivših ljubavnika (foto: Wenn)

Kanye West i Amber Rose imaju, najblaže rečeno, burnu prošlost – raskidali su se i mirili, rastali kao neprijatelji i, od kada je on u vezi sa Kim Kardashian, vode verbalnu bitku oko nje. A sinoć su se upustili u eksplozivni rat na Twitteru, gde je izrečeno mnogo uvreda sa obe strane.

Kanye je svađu započeo najpre sa Wiz Khalifom, Amberinim bivšim mužem i ocem njenog sina, kada je odlučio da svoj najnoviji album preimenuje iz Swish u Waves. Wiz mu je skrenuo pažnju da je reper Max B tvorac wavy pokreta sa svojim hip hop numerama iz sredine 2000-ih, a u tvitovima je koristio i inicijale KK (za koje je kasnije priznao da se odnose na marihuanu). Westa je ovo ozbiljno naljutilo i sledećeg dana je njegov Twitter pršato od uvreda upućenih i kolegi, ali i njegovoj bivšoj Amber, koja je sa Khalifom bila u braku, a čak i njihovom sinu. Pevač hita Stronger je svoju bivšu nazvao striptizetom i sponzorušom. „Znam da ti je krivo što te je ova sponzoruša sredila za narednih 18 godina“, „Ne bi imao dete da nije bilo mene“, „Ja posedujem tvoje dete“, bili su samo neki od bizarnih Westovih komenatara.

Nakon ovakvih uvreda, neverovatno ali istinito, usledilo je par komplimenata upućenih mlađem kolegi kako se „dobro oblači“ i kako bi i sam Kanye želeo da je „tako mršav i visok“. Brzo se vratio prepucavanju i skrenuo Wizu pažnju da je on „originalni gangster“ i da zbog njega „svi sada mogu da nose tesne pantalone“. Wiz nije odgovarao na provokacije Westa i na kraju je samo tvitovao o svom predstojećem koncertu u Argentini. Sa druge strane, Amber je uzela stvar u svoje ruke i eksplicitnim komentarom iznela neke prljavštine iz seksualnog života sa Kanyeom.

amber-rose-twitter

Ona je već mnogo puta do sada optuživala bivšeg dečka da je „ne ostavlja na miru“ i da je „konstantno pominje u pesmama“. Roseova je svoju naslednicu Kim optužila da je „rasturačica domova“, jer je vezu sa Kanyeom otpočela pre njegovog raskida sa njom. Reper je, sa druge strane, nekoliko puta isticao „da je Kim pristala da bude sa njim kada je on to želeo, Amber se nikada ne bi dogodila“, kao i da je „morao da se istušira 30 puta pre nego što je otišao sa Kim u krevet“. Tada je obrijana starleta prešla preko ovih uvreda rečima: „Nakon toliko godina nikada o tebi nisam rekla ništa loše i ne planiram ni sada. Nekada smo se voleli pa ti neću nauditi tako“.

Kanye je uvredio Wiza i Amber, ali i njihovog dvogodišnjeg sina Sebastiana (foto: Wenn)
Kanye je uvredio Wiza i Amber, ali i njihovog dvogodišnjeg sina Sebastiana (foto: Wenn)

Izgleda da je Kanye ovog puta preterao pa je Amber prekršila svoje obećanje. Mnogi su bili zgroženi njegovim komentarima, naročito onim upućenim dvogodišnjem Sebastianu, sinu Wiza i Amber, i zahtevali sa se West što pre izvini zbog svojih reči. Njega su juče paparaci usnimili na aerodromu i pitali ga o ovoj bizarnoj svađi na Twitteru, ali je on odbio da odgovori, navodeći da je sve što je imao već rekao. Westov novi album izlazi 11. februara, i ovo je za njega bila jedna veoma prljava, ali odlična promocija.

Novi dan i nova drama u porodici Kardashian. A u mnoge poslednjih dana je upletena Amber, koja je najbolja prijateljica Blac Chyne, nove devojke Roba Kardashiana, a ovog vikenda je sa Scottom Disicom i French Montanom, bivšim momcima Kourtney i Khloe Kardashian odletela u Vegas, gde im se pridružio i stari prijatelj najmlađih sestara, Chris Brown. Ako je ovo previše komplikovano za shvatiti, pogledajte ovaj dijagram koji pokazuje kako su svi oni međusobno povezani.

POSLEDNJE VESTI