Prati nas

Extra

Nova drama: Rob Kardashian u vezi sa bivšom devojkom sestrinog dečka

Mnogi u porodici Kardashian neće biti srećni zbog nove Robove devojke (foto: TMZ)

Mnogi u porodici Kardashian neće biti srećni zbog nove Robove devojke (foto: TMZ)

Taman nam se čini da sapunica oko porodice Kardshian ne može biti komplikovanija, a onda se pojavi nova drama koja uzdrma njene članove.

Juče je to bila jedna fotografija koja je potvrdila romansu Roba Kardashiana i Blac Chyne. Starleta je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je u zagrljaju nepoznatog muškarca čije su ruke pokrivene tetovažama. Pored fotke je napisala: “Početak”. Mediji su brzo otkrili da je misteriozni mladić 28-godišnji brat Kardashian i odmah su krenula nagađanja kako je romansa otpočela.

Fotografija koja je potrvdila vezu starlete i Roba Kardashiana (foto: Instagram)

Fotografija koja je potrvdila vezu starlete i Roba Kardashiana (foto: Instagram)

Rob i Chyna su godinama bili komšije, ali nisu se družili. Tek u poslednje vreme provode više vremena zajedno. Međutim, veza je izazvala pravu dramu u porodici. 27-godišnja starleta, čije je pravo ime Angela Renée White, je bila u vezi sa dečkom Robove sestre Kylie Jenner, Tygom, sa kojim ima i trogodišnjeg sina King Caira. Malo je reći da mlađana Kylie nije bila srećna kada je čula ko je nova bratovljeva devojka. “Ona je besna na Roba. Oseća se izdano i nije joj jasno kako joj neko iz njene porodice može tako zabiti nož u leđa”, priča izvor blizak 18-godišnjoj starleti. Jennerova je u vezi sa 8 godina starijim reperom u vezi od 2014. godine i njena porodica ga je odlično prihvatila. Zato još više mnoge iznenađuje veza Roba sa bivšom Tyginom devojkom, sa kojom ima dete.

Blac Chyna iz veze sa reperom Tygom ima trogodišnjeg sina (foto: Instagram)

Blac Chyna iz veze sa reperom Tygom ima trogodišnjeg sina (foto: Instagram)

Blac Chyna ima istoriju i sa drugim članovima slavne porodice. Nekada je bila veoma dobra prijateljica Kim Kardashian, ali danas se ne druže. A Khloe Kardashian je redovno upadala u rasprave na Twitteru sa najboljom Chyninom drugaricom, Amber Rose (koja je pak bivša devojka Kanye Westa) oko Kyline veze sa Tygom. 31-godišnja Khloe je upravo na Twitteru, nakon što je objavljena vest o vezi njenog brata i starlete, napisala zagonetnu poruku upućenu, pretpostavlja se, Robu: “Možeš da uradiš bilo šta. Ali nikada nemoj da ideš protiv porodice”, napisala je voditeljka, citirajući film Kum.

Kyli sa dečkom Tygom i njegovim sinom King Cairom (foto: Rex)

Kyli sa dečkom Tygom i njegovim sinom King Cairom (foto: Rex)

Uh…Prava sapunica. I jedva čekamo da vidimo kako će izgledati praznici u domu Kardashianovih kada se svi okupe.

2 komentara

2 Comments

  1. Trish

    26. 01. 2016. at 21:45

    Koji naslov, ko koga … ??? Nisu oni dzabe Kardasijans.

  2. katarina

    27. 01. 2016. at 13:53

    Khloe voditeljka?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top