Bogatstvo Georga Michaela procenjuje se na 200 miliona: evo ko će ga naslediti

George Michael, Earl’s Court, London, England, 2012. (foto: WENN)

Vest da je frontmen grupe Wham! iznenada preminuo 25. decembra od posledica srčane insuficijencije, zatekla je fanove ovog legendarnog pevača. Neverovatno veliki broj njegovih poznatih prijatelja ostao je u šoku nakon ove tragedije, a deca nekih od njih će se tek iznenaditi, jer se veruje da je Michael svoje ogromno bogatstvo ostavio potomcima njemu dragih osoba.

Kako DailyMirror prenosi, pevač je bio “težak” oko 200 miliona dolara, koje je stekao zahvaljujući zavidnoj muzičkoj karijeri, što znači da bi deca njegovih poznatih prijatelja mogla naslediti velike sume novca ili delove raskošnog imanja.

George je bio kum deci dugogodišnje saradnice Shirlie Holliman i njenog supruga, Martin Kempa, basiste popularne grupe Spandau Ballet, pa kako pevač nije i sam imao potomke, Roman Harley Kemp bi mogli da odšetaju sa popriličnom sumom novca u svojim rukama.

Porodica Kemp je bila jako bliska sa britanskim tekstopiscem, pa su bili jedni od prvih koji su se oglasili na društvenim mrežama, zajedno sa velikim brojem poznatih ličnosti, u čijim životima je Michael ostavio trag.

Takođe, postoji mogućnost da je pevač ostavio određenu sumu i ćerki bivše Spajsice Geri Halliwell Horner, Bluebell, jer je njegov bivši partner, Kenny Goss, kum male devojčice.

George je bio kum i deci svog rođaka, Androsa, a pretpostavlja se da je deo nasledstva pripao i njegovim sestrama, Melanie i Yiodi, kao i dugogodišnjem partneru, Fadi Fawazu, koji se od pevača oprostio dirljivom i emotivnom porukom.

Ono što je gotovo sigurno je da će velika suma novca otići humanitarnim organizacijama koje je Britanac pomagao dugi niz godina, među kojima su ChildlineTerrence Higgins TrustMacmillan Cancer Supportšto se otkrilo tek nakon njegove smrti, jer, kako kažu, “pravi heroji dobra dela ne čine javno.”

Navodno, u Georgeovom vlasništvu se nalazio i obiman imovinski portfolio koji obuhvata kuće u Oxfordshireu, Highgateu (North London), Los Angelesu i Sydneyu, koje vrede na milione dolara.

Ipak, ne postoji suma novca koja će umanjiti gubitak kroz koji trenutno prolaze fanovi, prijatelji i porodica jedne od najvećih muzičkih legendi ikada.

Povezane vesti

Back to Top