Prati nas

Vesti

Dečko preminulog Georgea Michaela sada je beskućnik, tvrdi da nije poznavao pevača

Fadi Fawaz, 46-godišnji bivši dečko pokojnog Georga Michaela, beskućnik je već dva meseca, nakon što je izbačen iz doma pokojnog pevača.

On je u julu izbačen iz rezidencije procenjen na pet miliona unti, od kada živi na ulici i u jeftinim hotelima po Londonu.

Nakon što ga je pevačeva porodica izbacila iz kuće, a testamentom nije dobio ništa, Fadi se obrušio na bivšeg partnera na Facebooku.

“George Michael je bio ikona, a 3 godine kasnije njegovi advokati i dalje ništa nisu učinili za mene, zbog čega spavam na ulici umesto u sopstvenom domu,” napisao je on.

“Uzeli su mi ključ na prevaru pre dva meseca i i dalje ne znam ništa. Kakva je jeftina ikona ovaj George je**** Michael,” dodao je.

Fadi je 23. jula uhapšen nakon što je navodno razbijao prozore i svetla u domu, ali je novinarima rekao da je “renovirao” objekat i da je sve u redu. Porodica pokojnog pevača navodno je slala pisma preko advokata, kako bi Fadi napustio objekat.

Ipak, kada su mu novinari ovih dana prišli na ulici, ostali su šokirani jer je demantovao da je bivši partner Georgea Michaela.

“Ja nisam Fadi, žao mi što moram da vas razočarati. Tragično je to što se dogodilo Georgeu, to je veliki gubitak, ali ja ga stvarno nisam poznavao”, izjavio je.

Fadi i Michael bili su u vezi od 2012. godine do njegove smrti i on je bio taj koji je pronašao muzičarevo telo.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top